Με αναλογίες μοντέλου και κοιλιακούς που προκαλούν "σεισμό" - Στα λευκά η Κατερίνα Λιόλιου

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αναλογίες μοντέλου και κοιλιακούς που προκαλούν

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, καθώς με το στυλ της τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Μπορεί το ντύσιμό της να στάθηκε η αφορμή για ένα ατυχές γεγονός εξαιτίας του Ηλία Ψινάκη κατά τα γυρίσματα του X-Factor, ωστόσο τα σύνολα που επιλέγει είναι αξιοζήλευτα.

Την Κυριακή 28/8 δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα πολύ κοντό λευκό τοπάκι και μία μακριά φούστα στο ίδιο χρώμα και ύφασμα που κολάκευαν την σιλουέτα της και άφηναν τους κοιλιακούς της να "μιλήσουν" από μόνοι τους. Τα σχόλια είχαν πάρει "φωτιά" και κανείς δεν απορεί γιατί.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου Instagram

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Κατερίνα Λιόλιου

«Αναρωτιόμουν γιατί με αδικούν»

Η λαμπερή Κατερίνα Λιόλιου διανύει σίγουρα μια πολύ δημιουργική περίοδο και μία άνθηση στον χώρο της μουσικής, ενώ την περασμένη περίοδο τη βλέπαμε και σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό της παρουσίασης των backstage του X-Factor μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο.

Η όμορφη τραγουσίστρια, μίλησε στο περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε από τη φάση που ένιωθε πως όλοι την αδικούν αλλά πλέον, μετά από αρκετή δουλειά με τη φωνή αλλά και τον εαυτό της έχει καταφέρει να φτάσει στο σημείο που ονειρευόταν.

Τελικά Κατερίνα, φέτος είναι η χρονιά σου;

Είναι μια χρονιά με πάρα πολύ τρέξιμο και κούραση, αλλά νιώθω ότι αποδίδουν καρπούς οι κόποι οκτώ ετών. Αυτά τα οκτώ χρόνια, από τότε που βγήκα από το “Voice”, δούλεψα σκληρά. Άνοιγα μουσικά προγράμματα, έκανα φωνητικά… – την ίδρωσα τη φανέλα. Ήταν χρόνια πολύ χρήσιμα, αλλά δεν ήταν η ώρα μου να βρεθώ στη θέση που ήθελα. Έπρεπε να δουλέψω κι άλλο.

Γιατί λες ότι δεν ήταν η ώρα σου;

Πρώτα το κομμάτι το ηλικιακό. Δε μπορείς να ωριμάσεις στα 19. Όταν είσαι σε εκείνη την ηλικία θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο. Τρως μια ωραία τούμπα, βλέπεις τι ωραίο που είναι το πάτωμα και ανεβαίνεις σιγά – σιγά. Εγώ δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα τη φωνή μου και την ψυχολογία μου.

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκαλύπτει

Τι αποτέλεσμα είχες δουλεύοντας την ψυχολογία σου;

Κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Οι περισσότεροι αυτή τη συμβουλή μου έδιναν, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούν. Μόλις κατάφερα να βρω τον δρόμο μου, βελτίωσα και βρήκα τον εαυτό μου.

Τι είχε μέχρι τότε ο εαυτός σου;

Είχα το σύνδρομο του αδικημένου. Έλεγα, “γιατί δεν τα καταφέρνω αφού μπορώ; Γιατί με αδικούν;” Κατάλαβα ότι τελικά δε σε αδικεί κανένας, εσύ αδικείς τον εαυτό σου.