Αχώριστοι η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης - Το τρυφερό φιλί στο μάγουλο στα στενά των Χανίων

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αχώριστοι η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης - Το τρυφερό φιλί στο μάγουλο στα στενά των Χανίων

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος τρελαίνεται για την κόρη του και κάνει τα πάντα για να βλέπει τις γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες. Αυτή την περιόδο όλη η οικογένεια βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα κάνουν τις διακοπές τους στα Χανιά, στην Κρήτη και έτσι το ζευγάρι καταφέρνει να περάσει λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις και την πολυκοσμία της Αθήνας.

Την Κυριακή 28/8 το βράδυ μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία ρομαντική έξοδο στα στενά του νησιού και αφού κάθισαν σε κάποιο μαγαζάκι, η παρουσιάστρια απαθανάτισε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπό τους και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη

Εκείνη κοιτούσε προς το μέρος του, ενώ ο γυναικολόγος έγερνε προς την καλή του και ήταν έτοιμος να της δώσει ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλο, κάνοντας τους ακόλουθούς τους να "λιώσουν".

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Δείπνο για δύο στο λιμάνι - Το ειδυλλιακό τραπέζι που έκανε ο καλός της στην παρουσιάστρια

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μπορεί να αποτελούν ένα ιδιαίτερο ζευγάρι, καθώς η απόσταση που τους χωρίζει δεν καταφέρνει να μπει εμπόδιο στη σχέση τους, αφού εκείνοι είναι πολύ αγαπημένοι και έτσι έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν την κόρη τους.

Στην Ελλάδα λοιπόν, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο γυναικολόγος, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να τον περιποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα φαγητά, που του αρέσουν. Και εκείνος από ότι βλέπουμε με τη σειρά του, προσπαθεί να έχει και πιο ιδιαίτερες στιγμές μαζί της, όπως το γεύμα, που απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης 27/8 στον Πειραιά.

Ηλιάκη - Στέλιος δείπνο