Κατέπληξε τον άντρα και την κόρη της - Η Μαρία Ηλιάκη μπήκε στην κουζίνα και ''σάρωσε''

Το έχει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατέπληξε τον άντρα και την κόρη της - Η Μαρία Ηλιάκη μπήκε στην κουζίνα και ''σάρωσε''

Η Μαρία Ηλιάκη μετά το ταξίδι που έκανε με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί οικογενειακές στιγμές, στη χώρα όπου ζει και εργάζεται ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της, επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα.

Οι 3 τους λοιπόν, είναι στην Αθήνα στη δεύτερη βάση τους και αφού τακτοποιήθηκαν μπήκαν σε μια ρουτίνα. Η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει αναλάβει την μαγειρική αν όχι όλες τις ημέρες τότε κάποιες, αφού μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε τον πιο τέλειο ελληνικό μουσακά.

Σίγουρα το φαγητό αυτό έχει πολλές θερμίδες αλλά είναι κλασσικό και αγαπημένο στο ελληνικό τραπέζι με τη Μαρία να μη μπορεί να αντισταθεί. Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθεί να τρώει το πρωινό, που τρώει πάντα και τη σώζει.

Το φαγητό που μαγείρεψε η Μαρία Ηλιάκη στην οικογένειά της

Ηλιάκη - Φαγητό

Συνεχίζει παράλληλα τη θαυματουργή διατροφή της

Η αγαπημένη και πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη αυτό το διάστημα δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και εδώ και μερικούς είναι μανούλα ενός πανέμορφου κοριτσιού, συν το γεγονός πως έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη (δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία τους).

Η Μαρία Ηλιάκη δεν ξεχνά φυσικά να φροντίζει αρκετά τον εαυτό της και την σιλουέτα της, με την ίδια να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία συγκεκριμένα ήταν 12.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά. Η ίδια δεν έκανε κάποια συγκεκριμένα δίαιτα, ωστόσο η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιστεύει ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει τον μεταβολισμό της και έχασε τόσο σύντομα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

διαίτα Μαρία Ηλιάκη

Μάλιστα, ανέφερε πως, όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο το θυμάται.

Εκτός από η διατροφή όμως, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. έκανε pilates, κάτι που επίσης την βοήθησε πολύ. Τέλος, έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή κόλπο αλλά ότι στην ουσία έχει σταματήσει να καταναλώνει ζάχαρη και γλυκά.