Από το Star στο ΣΚΑΙ - Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ελίνας Παπίλα

Ακούγεται αρκετά τελευταία...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από το Star στο ΣΚΑΙ - Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ελίνας Παπίλα

Την είχαμε συνηθίσει να μας λέει την καλημέρα της μέσα από το Breakfast @Star την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της μετά το τέλος της εκπομπής) ωστόσο όπως φαίνεται και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ελίνα Παπίλα δέχεται "στενό" μαρκάρισμα από το ΣΚΑΙ για ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Οι συζητήσεις της Ελίνας Παπίλα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Real, ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση στην παρουσιάστρια για την εκπομπή «Dot.» μετά την αποχώρηση του Μίνωα Θεοχάρη καθώς αναζητείται το πρόσωπο που θα είναι στο πλευρό της Νάντιας Μπουλέ.

Η αρχική ιδέα ήταν η εκπομπή να συνεχίσει με δίδυμο γυναίκας - άνδρα, ωστόσο έπεσε στο τραπέζι και αυτό το πλάνο το οποίο εξετάζεται σοβαρά από τους αρμόδιους. Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το αν τελικά θα συνεργαστούν με τον ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια όμως μέχρι τότε θα είναι στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον Sfera FM.

Σε διαφορετικό ρόλο το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ελίνας Παπίλα

Στιγμές ξεγνοιασιάς μετά το κόψιμο του Breakfast at Star

Είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση, μιας και το κοινό μέσα από τα σχόλιά του φάνηκε πως του ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, ειδικότερα από όταν την γνώρισε καλύτερα στο τιμόνι του Breakfast at Star.

Η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής της, ολοκλήρωσε την Παρασκευή 8/7 τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε, και άρχισε τις διακοπές καθώς η φετινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική, και δε γνωρίζουμε τίποτα μέχρι στιγμής για την επόμενη, παρά μόνο για το ραδιόφωνο.

Η παρουσιάστρια αμέσως έφυγε για διακοπές, και την Τρίτη 12/7 μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την Πάρο. «Το θαλασσί της θάλασσας κι όλο το μπλε του χάρτη…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα στην ανάρτησή της.