Τους είχε γίνει πολλές φορές πρόταση και δεν δέχονταν - Ποια εκπομπή "απέρριπταν" συνεχόμενα Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος

Η επική αποκάλυψή τους στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τους είχε γίνει πολλές φορές πρόταση και δεν δέχονταν - Ποια εκπομπή

Σημαντική ήταν η σημερινή μέρα για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μιας και καλωσόρισαν και πάλι τους τηλεθεατές στο Στούντιο 4 το οποίο είχε την πρεμιέρα του το μεσημέρι της Δευτέρας 29/8 και "ποδαρικό" για να πάει καλά η χρονιά έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Οι παρουσιαστές, δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην επιτυχημένη εκπομπή “Στην υγειά μας” που επί χρόνια παρουσίαζε ο ηθοποιός, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως πολλές φορές τους είχε γίνει πρόταση να πάνε ως καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά δε δέχτηκαν ποτέ.

Για ποιο λόγο δεν πήγαν ποτέ στο “Στην υγειά μας”

«Δεν τραγουδάμε, εγώ δεν χορεύω καθόλου. Λέω τώρα θα πάμε, θα είμαστε σε μια γωνία, θα πίνουμε όλη τη μέρα, δε θα κάνουμε τίποτα και θα φύγουμε και ντίρλα μετά από δέκα ώρες γύρισμα» εξήγησε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. «Αυτό ήταν το άγχος του Θανάση. Το δικό μου άγχος ήταν άλλο. Επειδή εγώ χορεύω, το δικό μου άγχος ήταν μην ενθουσιαστώ» είπε με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ζαμπέτογλου για την επέτειο γάμου με τον Γαλακτερό

Είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και παρότι εκείνος είναι θρύλος για το ελληνικό μπάσκετ και εκείνη παρουσιάστρια, απασχολούν μόνο μέσω της δουλειάς τους και όχι της ζωής τους.

Ο λόγος για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, οι οποίοι κλείνουν δέκα χρόνια γάμου, και εκείνη έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, θέλοντας να πει δυο λόγια αγάπης για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην δουλειά και λίγα χρόνια αργότερα απόκτησαν μαζί μία κορούλα (δείτε την εδώ), στην οποία έχουν τρελή αδυναμία.

«Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου. Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά» έγραψε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά...

Η τρυφερή ανάρτηση της Ζαμπέτογλου για την επέτειο γάμου με τον Γαλακτερό