Όλο το νησί κοιτούσε την τσάντα του συζύγου της Ηλιάκη - Στην Κρήτη με την κόρη της η όμορφη οικογένεια

Δεν την αλλάζει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλο το νησί κοιτούσε την τσάντα του συζύγου της Ηλιάκη - Στην Κρήτη με την κόρη της η όμορφη οικογένεια

Mπορεί να έχει μπει ο Σεπτέμβρης, όμως η Μαρία Ηλιάκη και ο καλός της Στέλιος Μανουσάκης αποφάσισαν να κάνουν αυτόν τον μήνα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τα Χανιά να είναι ο τόπος απόδρασής τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με την μικρή τους κόρη περνάνε πολύ όμορφες στιγμές και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις, που κάνει η δημοσιογράφος από τον λογαριασμό της στο Instagram. Εκτός από τα τρυφερά φιλιά, που δίνει με τον καλό της, κάποιες φορές θέλει να τον πειράξει, όπως για παράδειγμα για την τσάντα με την οποία περιφερόταν στο νησί.

Η ιδιαίτερη τσάντα του Στέλιου Μανουσάκη

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:NDP

Έτοιμη να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά η Μαρία Ηλιάκη;

Η όμορφη οικογένεια βρισκόταν στην Ελβετία προκειμένου να είναι μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη, ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 4/8 η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο και αποκάλυψε πως χαρίζει τα ρούχα της κόρης της, Κατερίνας, μιας και πλέον δεν της κάνουν.

Παρόλα αυτά, πολλοί ήταν αυτοί που της πρότειναν να τα κρατήσει για το δεύτερο παιδάκι, με την παρουσιάστρια να απαντά την ίδια στιγμή και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμα μωράκι.

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα για το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα.

Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.