«Είχαμε τσακωθεί...» - Η Πρέλεβιτς "έσπασε" τη σιωπή της για τα προβλήματα στη σχέση της με τον Νομικό πριν τον γάμο

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχαμε τσακωθεί...» - Η Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός έχουν μία πολύ όμορφη και αξιοζήλευτη σχέση και συχνά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της πρώτης στο Instagram βλέπουμε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, όπως για παράδειγμα από τις διακοπές τους λίγο πριν τον γάμο.

Η ίδια, όμως, πραγματοποιεί συχνά Q & A με τους ακόλουθούς της, ώστε να την γνωρίσουν λίγο καλύτερα, και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε το αν τσακώνεται με τον καλό της και πόσο συχνά. Δεν δίστασε καθόλου και αμέσως αποκάλυψε όλη την αλήθεια με μία φωτογραφία.

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για τους τσακωμούς της με τον Νικήτα Νομικό

«Είχαμε τσακωθεί 2-3 φορές στην αρχή της σχέσης μας που έφταιγα εγώ γιατί είχα πολλές άμυνες μπαίνοντας στη σχέση. Έκτοτε δεν τσακωνόμαστε, ακόμα κι όταν διαφωνούμε σε κάτι το λύνουμε με πολύ όμορφες, γόνιμες συζητήσεις χωρίς τσακωμούς, φωνές και εντάσεις. Επίσης ο Νικήτας είναι πράος άνθρωπος, είναι αδύνατο να τσακωθείς μαζί του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Πρέλεβιτς Νικήτας Νομικός

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Άννα Πρέλεβιτς

Η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την μέλλουσα σύζυγο του αδερφού της

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο να έχει πολύ ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά της με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τα backstage του Πρωινού), ωστόσο σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα και στην οικογένειά της μιας και ο αδερφός της, Νικήτας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Άννα Πρέλεβιτς.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως παντρεύεται πριν από λίγο καιρό με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία (δείτε εδώ το μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του ο Νικήτας).

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις της με την αδερφή του συντρόφου της.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.