Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

''Έσπασε'' τη σιωπή της η Super Κική - Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε τις παραστάσεις

Και δεν ήταν η εγκυμοσύνη

''Έσπασε'' τη σιωπή της η Super Κική - Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε τις παραστάσεις
News 30.08.2022 09:18
Από Ελένη Μήτση

Η Super Κική είναι ένα ομολογουμένως πολύ έντονο κορίτσι, το οποίο έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητό στον κόσμο, γιατί είναι άμεση και πάντα μοιράζεται την αλήθεια της χωρίς να την περνάει από φίλτρα.

Έτσι και έκανε άλλη μια φορά, μέσα από ένα Q&A, που έκανε στο instagram απαντώντας σε όσα θέλουν να ξέρουν οι φίλοι της για εκείνη. Η πιο σημαντική απάντηση, που έδωσε αφορά στις παραστάσεις, που σταμάτησε με τον λόγο να σχετίζεται με την προσήλωσή της στον πρώην σύντροφό της.

Σε κάθε περίπτωση, υποσχέθηκε να επιστρέψει όχι τόσο για το οικονομικό κομμάτι, μιας και δεν ξεμένει από δουλειά, αλλά γιατί οι παραστάσεις ήταν κάτι που τη γέμιζε πολύ.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησε τις παραστάσεις η Super Kική

«Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα το ξανακάνω».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Super Κική για την απιστία του συντρόφου της

Στην εκπομπή του Konilo στο Youtube βρέθηκε η Super Κική και στη συνέντευξή της που βγήκε στον αέρα χθες 4/8 έκανε και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τον πρώην της Βίκτωρα. Παραδέχτηκε ότι γίνονται προσπάθειες να τα ξαναβρούν, ωστόσο υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης λόγω της απιστίας του, που της έχει δημιουργήσει πολλά τραύματα.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να ξεπεράσει την πρόσφατη αποβολή και κάνει πράγματα για τον εαυτό της προκειμένου να ανακάμψει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για διακοπές στην Ικαρία με τις καλές της φίλες Φαίη και Αγγελική Μανουσάκη και ανέβασε και τις πρώτες τους φωτογραφίες από τις διακοπές που είχε τόσο πολύ ανάγκη, αφού όπως είχε παραδεχθεί δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της κανονικές διακοπές.

Παραδέχθηκε λοιπόν στον Konilo τα εξής:

«Eίναι πολύ περίπλοκη η σχέση που έχω από την αρχή. Έχω καταλάβει από όλα αυτά που έχω ζήσει ότι εκεί που φοβόμαστε να πάμε εκεί είναι η εξέλιξη. Δεν είμαστε ακριβώς μαζί αλλά παλεύεται αυτό να βγάλουμε μια άκρη γιατί υπάρχει πάρα πολλή αγάπη μεταξύ μας, αλλά και πάρα πολλές μαχαιριές ο ένας στον άλλο.

Όπως παραδέχτηκε έχει φταίξει και αυτή στην κρίση εμπιστοσύνης:

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη καθόλου, γνωριζόμασταν από πολύ παλιά ως σερβιτόρα εγώ αλλά για λίγο, και μετά από εφτά χρόνια ξαναγνωριστήκαμε. Εγώ από την πάρα πολλή ανασφάλεια επειδή μου άρεσε πάρα πολύ προσπαθούσαν να τον κάνω συνεχώς να νιώθει ανασφάλεια. Τύπου stories στους στενούς φίλους με τον Rack, ενώ τον Rack εν τον βλέπω καθόλου ερωτικά του είχα δώσει την εντύπωση ότι μπορεί και να τον βλέπω ερωτικά.

Με αποτέλεσμα να γίνεται το αντίστροφο γιατί ο άνθρωπος αυτός εγώ δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν στρατό, ότι είναι πολύ μικρότερος από εμένα, νταραβερίζεται με μία που την βλέπει διάσημη σε εισαγωγικά, οπότε άντε να πειστεί ότι εγώ είμαι κομπλέ και τα κάναμε κουβάρι γενικά».

Ενώ για την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

«Είμαι σχεσού δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοιο συναίσθημα στη ζωή μου, ερωτικό, φιλικό, νιώθω πάρα πολύ νοιάξιμο και τα κάναμε όπα όλα.Πάει και αυτός ψυχολόγο τώρα παλεύουμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να είμαστε μαζί αν και δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου γιατί έπαιξε πολύ μπάλα με άλλες γυναίκες και το μάθαινα δεξιά αριστερά, μηνύματα.

Εμένα αυτό μου κατάπιε τη ζωή. Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ. όταν ακόμα στέλνεις ένα μήνυμα ή ένα reaction σε μια κοπέλα που ακολουθεί την Super Κική, αυτή η κοπέλα επειδή δε με βλέπει σαν άνθρωπο και με βλέπει σα μηχανή, θα λέει μέχρι να πεθάνει ότι έκανα αυτό με τον γκόμενο της Super Κικής. Και δε θα το λέω μόνη της θα το λέει παντού και έτσι τα μαθαίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19ο λεπτό και μετά:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Χ@@@ για το τι λεφτά θα παίρνω...» - Στροφή στην καριέρα για την Super Κική

«Εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του...» - Ατύχημα για την Super Κική στην Ικαρία

Share