''Λιώνει'' για τον γιο της η Τζένη Θεωνά - Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Αρίωνα

«Είναι πάντα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώνει'' για τον γιο της η Τζένη Θεωνά - Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Αρίωνα

Η Τζένη Θεωνά είναι μια πολύ τρυφερή μητέρα, η οποία έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα του γιου της Αρίωνα, τον οποίο βλέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και πραγματικά ''λιώνει''.

Η ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση με τον Αρίωνα της στο instagram, στην οποία τον βλέπουμε να είναι ντυμένος spiderman και να τρέχει ανέμελος και χαρούμενος. Φαίνεται, πως ο γιος της είναι ένα πολύ δραστήριο παιδάκι, το οποίο από τώρα έχει δείξει κάποια δείγματα για το τι του αρέσει, όπως είναι η αγάπη που εκδηλώνει για τη μουσική.

Η τρυφερή ανάρτηση της Τζένης Θεωνά με τον γιο της

Γιος Θεωνά

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Η μαμαδίστικη εκπομπή στην οποία θα είναι παρουσιάστρια η Τζένη

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για το επαγγελματικό μέλλον της Τζένη Θεωνά, η οποία από τον ρόλο της ηθοποιού θα αναλάβει γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τον ίδιο τον σταθμό, που καλωσόρισε την Τζένη ως παρουσιάστρια του προυπάρχοντος προγράμματος ''Μαμά-δες''. Πρόκειται για ένα φορμάτ, που αφορά σε σχέσεις γονέων με τα παιδιά τους και η γυναίκα θα ταιριάζει τέλεια στο ρόλο αυτό, αφού η ζωή της μετά την απόκτηση του Αρίωνα άλλαξε ριζικά.

«Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2. Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ και με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μαμάς.

Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν στην ΕΡΤ2 και συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.
Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του».

Τζένη Θεωνά

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP