"Κόλαφος" ο Παντελής Καναράκης - «Ύστερα μου λέτε γιατί δεν βγαίνω πιο συχνά στην τηλεόραση»

Η εξοργιστική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Παντελής Καναράκης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσςωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα τον τελευταίο καιρό αποφεύγει να βγαίνει στην μικρή τηλεόραση και η εξήγηση δεν άργησε να έρθει.

Συγκεκριμένα, αφορμή για την εξοργισμένη του ανάρτηση στα social media στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε εχθές (29/9) η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε επίσης και για την παράσταση "Η μεγάλη πλεκτάνη".

Από την άλλη, ο Παντελής Καναράκης ξέσπασε φανερά όταν είδε πως ο χρόνος που είχε να μιλήσει η ηθοποιός για την συγκεκριμένη παράσταση ήταν λιγότερη από αυτή που πίστευε με αποτέλεσμα να θυμίσει τους για τους οποίους "έχει σταματήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις".

Ξέσπασε ο Παντελής Καναράκης με μια ανάρτηση στα social media

«Συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα για την παράσταση που παίζει "Η μεγάλη πλεκτάνη". Η συνέντευξη ικανοποιητική σε χρόνο για τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ερωτήσεις ένα σωρό για διάφορα θέματα και χρόνος να μιλήσει για την παράσταση… δύο λεπτά! Ύστερα μου στέλνετε και μου λέτε γιατί σταμάτησα τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και δεν βγαίνω πιο συχνά».

Παντελής Καναράκης - Η εξοργισμένη ανάρτησή του

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDPPHOTO

Συγκλονίζει ο Καναράκης για περιστατικό με εμμονικό θαυμαστή

Το βράδυ της Παρασκευής 14/5, στο After Dark και το εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε εκτός από την 'Έλενα Κρεμλίδου, και ο Παντελής Καναράκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα απασχόλησε πολύ με μία φωτογράφισή του ως Ιησούς, απάντησε μεταξύ άλλων και για τον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει.

«Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και με μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης.

«Είχα τρομοκρατηθεί. Είναι ελεγχόμενη κατάσταση γιατί δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μη σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο».