Καμία σχέση με τον Κώστα του Σασμού - Με πουκάμισο και αλυσίδα στο τζιν ο Γεωργαλάς σε βραδινή του έξοδο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με τον Κώστα του Σασμού - Με πουκάμισο και αλυσίδα στο τζιν ο Γεωργαλάς σε βραδινή του έξοδο

Σε μία σπάνια βραδινή έξοδο είδαμε τον Δημήτρη Γεωργαλά στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 29/8 σύμφωνα με φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr.

Ο ηθοποιός, τον οποίο βλέπουμε σε έναν έντονο ρόλο στο ''Σασμό'' αλλά γνωρίσαμε από άλλο γνωστό και πολύ πετυχημένο σίριαλ, έκανε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτές, στις οποίες τον έχουμε δει να κάνει ως Κώστας στο σίριαλ. Με λευκό πουκάμισο απαθανατίστηκε και πολύ μοντέρνος με αλυσίδα στο πλάι του παντελονιού.

Η βραδινή έξοδος του Δημήτρη Γεωργαλά

Γεωργάλας Ηρεώδειο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - sasmos_alphatv_official

Ο πατέρας του Γεωργαλά έμοιαζε με τον Κώστα που υποδύεται στο Σασμό

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος πρόσφατα μας έκανε ένα πολύ μεγάλο spoiler για τον Σασμό, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 27/2, σε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και τις ομοιότητες που έχει ο κακοποιητικός χαρακτήρας που υποδύεται με τον πατέρα του.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ένας άνθρωπος μπορεί να χτυπήσει μια γυναίκα… είναι τελείως έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. Αυτό για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση, υποκριτική», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς για τον ρόλο του στον Σασμό και πρόσθεσε:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήμουν στην πρώτη δημοτικού, πολύ μικρός. Έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρευτήκανε ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια. Πάντα σε ένα παιδί, το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, γιατί δεν ήταν καλή, αφήνει ένα αποτύπωμα».

«Επουλώθηκαν βέβαια τα πράγματα μετά και μπήκαν σε μια ισορροπία, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Ο πατέρας μου δεν ζει, αλλά δεν ήταν και άνθρωπος που μπορούσες να κουβεντιάσεις εύκολα.

Ο πατέρας μου ήταν λίγο σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό. Αυτοί οι άνθρωποι (οι κακοποιητικοί) δεν το θέλουν αυτό που κάνουν, είναι πέρα από τον προσωπικό τους έλεγχο. Και πάλι είναι ένα θέμα προσωπικής καλλιέργειας, εκπαίδευσης», είπε καταλήγοντας ο ηθοποιός.