«Μου ρίχνανε χε@@@;» - "Κάγκελο" ο Δημήτρης Καμπουράκης στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου ρίχνανε χε@@@;» -

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε με βαθιά συγκίνηση το κανάλι του ΣΚΑΪ και πλέον βρίσκεται στην ομάδα του OPEN. Η νέα του αρχή φαίνεται πως είναι πολύ καλή, καθώς ήδη μετά την πρεμιέρα κατάφερε να γίνει trend στο twitter.

Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπή του, Ώρα Ελλάδος, από την συνεργάτιδά του Μαριάννα Γεωργαντή, το πρωί της Τρίτης 30/8 με τον ίδιο να μένει άναυδος, διότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο, ενώ ο συνεργάτης του βρήκε την ευκαιρία να τον "πειράξει".

Η είδηση που ξάφνιασε τον Δημήτρη Καμπουράκη

«Πρώτο trend τίνος πράγματος; Και τι; Μου ρίχνανε χέ!@@#μο;», είπε αρχικά και ο Παναγιώτης Στάθης για να κάνει πλάκα συμπλήρωσε: «έπεσε χθες 4 ώρες το Twitter».

«Από μένα;», απόρησε ο παρουσιαστής, ο οποίος έμεινε να κοιτά περίεργα.

«Τι φασαρία είναι αυτή;»

Το πρωί της Δευτέρας (29/8) η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN έκανε πρεμιέρα με τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου όπου "καλημέρισαν" τους αγαπημένους τους τηλεθεατές καθώς καθημερινά από τις 5 η ώρα θα τους κρατάνε συντροφιά.

Ωστόσο, οι δυο δημοσιογράφοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη στον αέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, στο πλατό "μπούκαρε" ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, οι οποίοι μάλιστα αναλαμβάνουν φέτος την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

«Τι γίνεται εκεί πίσω; Τι φασαρία είναι αυτή;», αναρωτήθηκε ο Μάνος Νιφλής. «Μεσημεριάσαμε», σχολίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης.