«Σιγά μη τον πάρω τηλέφωνο» - Τα "πυρά" της Βίκυς Κάβουρα για τον Παντελή Καναράκη μετά τον σάλο με τον οικονομικό εκβιασμό

«Φέρθηκε άσχημα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σιγά μη τον πάρω τηλέφωνο» - Τα

Το πρωί της Τρίτης 30/8 η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ζήτημα που είχε προκύψει ανάμεσα στην ίδια και τον Παντελή Καναράκη και την αποχώρησή της από την παράστασή του ύστερα από δύο μήνες προβών (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως όταν συνέβη το σκηνικό αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί είχε προσπαθήσει πάρα πολύ, ενώ οικονομικά έμεινε στον "αέρα". Παρόλα αυτά, πλέον, το έχει αφήσει πίσω της, αλλά δεν σκοπεύει να πλησιάσει ξανά τον συνάδελφό της για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για τον Καναράκη

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωσα, ήταν πολύ άσχημο. Με πήγε πολύ πίσω. Οικονομικά ήμουν σε μια φάση που είπα “Τι γίνεται τώρα; Μετά από δύο μήνες προβών δεν θα πληρωθώ κιόλας και δεν έχω κλείσει και κάτι άλλο”; Αλλά τελείωσε, πήγαμε γι’ άλλα. Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο.

Λες να μην κατάλαβε ότι δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε και να μην νιώθει άσχημα απέναντί μου; Φυσικά και θα νιώθει άσχημα και μετά από κάνα δυο χρόνια μπορεί να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει και συγγνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί και ποτέ. Μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση, αλλά ότι φέρθηκε άσχημα, φέρθηκε άσχημα. Δεν θα το πω;», είπε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση του Παντελή για το περιστατικό

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης, τη νύχτα της Παρασκευής 13/5, στο πλατό του After Dark, και μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε σε περιστατικό που είχε με εμμονικό θαυμαστή, αλλά τοποθετήθηκε και για πρώτη φορά σε όλα όσα είχε δηλώσει για εκείνον στο πρόσφατο παρελθόν η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με τη συνεργασία τους.

«Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω».

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και υπερασπίζομαι αυτό που εγώ διάλεξα. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου» πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης και έκλεισε το θέμα.