Σε έξαλλη κατάσταση η Τζένιφερ Λόπεζ στον μήνα του μέλιτος - Έκλεψαν βίντεο από τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε έξαλλη κατάσταση η Τζένιφερ Λόπεζ στον μήνα του μέλιτος - Έκλεψαν βίντεο από τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν τον έρωτά τους σαν έφηβοι αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου σε κάθε τους βόλτα, καθώς μετά τον γάμο τους η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Παρόλα αυτά, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε προκάλεσε τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας, η οποία θέλησε να πει μερικά λόγια γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα στιγμιότυπο από το γλέντι του γάμου, όπου η ίδια αφιέρωνε ένα τραγούδι στον σύζυγό της, ωστόσο αυτό συνέβη χωρίς την άδειά της και το έκανε σαφές στο Twitter, εξηγώντας πως είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν τίποτα. Επομένως, όποιος το δημοσιοποίησε θα το έκανε για την αμοιβή που θα λάμβανε και αυτό την έχει στεναχωρήσει αρκετά.

Το βίντεο που διέρρευσε από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ και η θυμός της τραγουδίστριας

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζένιφερ Λόπεζ

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / jlow0rld

Άυπνος και κουρασμένος ο ηθοποιός μετά το τριήμερο γλέντι του γάμου

Το Σάββατο 20/8 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, ύστερα από ένα τριήμερο γλέντι που είχε απ' όλα, αν σκεφτεί κανείς πως είχαν ετοιμάσει και πικ νικ στην αυλή της βίλας του ηθοποιού στη Georgia.

Μπορεί να ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, ωστόσο αποδείχθηκε αρκετά κουραστική διαδικασία, αφού ο νέος σύζυγος της τραγουδίστριας εντοπίστηκε την επόμενη μέρα στο αμάξι του με μισόκλειστα μάτια και άυπνος, κατευθυνόμενος προς το αεροδρόμιο.

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ

Βέβαια, ο 50χρονος είναι γνωστός για την αγάπη που έχει για τον ύπνο, αφού και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με την καλή του στο Παρίσι, τον είχε πάρει ο ύπνος την ώρα που έκαναν βόλτα στον Σηκουάνα, ενώ πριν από λίγο συνομιλούσε με την αγαπημένη του και τους φίλους του.

Μπεν Άφλεκ - γάμος