Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Ποζάρει με μπικίνι που "κόβει" την ανάσα

Τρομερές αναλογίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Ποζάρει με μπικίνι που

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι ένας από τους ηθοποιούς που πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ σε ότι αφορούσε εκείνον και την οικογένειά του, και από τις λίγες φορές που είχε μιλήσει για την ζωή του, ήταν όταν είχε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, που τον οδήγησε σε κώμα για λίγες μέρες.

Η κόρη του ωστόσο, Σμαράγδα, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι που μοιάζει αρκετά μαζί του, και όπως μαθαίνουμε έχει ακολουθήσει μια πιο καλλιτεχνική οδό, όπως ακριβώς και οι γονείς της.

Το καλλίγραμμο κορμί της Σμαράγδας Σακελλαρίου

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιώn από τις καλοκαιρινές και ξέγνοιαστες ημέρες της στις διακοπές, και μέσα από αυτές ποζάρει σαν πραγματικό μοντέλο, και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο δύσκολα κάποιος προσπερνά όταν την βλέπει.

Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Εσωτερική και εξωτερική φωτογραφία: Instagram / Σμαράγδα Σακελλαρίου

Φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τον Μιχαήλ Βαρθακούρη

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο» κατέληξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό.