Επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά - Πότε θα μας καλημερίσουν Παπαδάκης και Αναστασοπούλου

Έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά - Πότε θα μας καλημερίσουν Παπαδάκης και Αναστασοπούλου

Είναι ο μακροβιότερος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, και εμβληματική φιγούρα για τα πρωινά του καθένα μιας και εκείνος καλημερίζει τους τηλεθεατές, όλα αυτά τα χρόνια κάθε πρωί μέσα από την τηλεόραση και το Καλημέρα Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν, ανανεωμένος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Αναστασοπούλου (δείτε εδώ το βίντεo τους στο Tik Tok), αναλύοντας τα νέα της επικαιρότητας, και έχοντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Πότε θα δούμε τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου στους δέκτες μας

Από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 06:00 και καθημερινά στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, θα υποδέχονται καλεσμένους, θα φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και θα λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης.

O Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ο Δημήτρης Χριστούλιας για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Περιουσία να ζήσουν και τα εγγόνια του - Τόσα χρήματα παίρνει από τον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τα καλύτερα χρόνια της τηλεόρασης, με τον ίδιο να αναφέρεται και στο πώς αυτό αμειβόταν, ειδικά για κορυφαία πρόσωπα όπως εκείνος.

Σε συνέντευξή του στην Πολυξένη Καραμίχα για τη Real Life ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του και εξομολογήθηκε πως η αμοιβή του σήμερα ουδεμία σχέση έχει με τις αντίστοιχες της δεκαετίας του ’90, τολμώντας να παραδεχτεί πως τα χρήματα που δίνονταν τότε ήταν υπερβολικά από κάθε άποψη.

Δείτε πόσα χρήματα παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης στο Athensmagazine.gr