Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Το "ροζ" βίντεο του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο σκάφος με την σύζυγο του

Το δημοσίευσε ο ίδιος!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Το

Για ακόμα μία φορά κατάφερε να προκαλέσει, ο πασίγνωστος αθλητής πολεμικών τεχνών Kονορ Μακ Γκρέγκορ, και αυτή τη φορά δεν ήταν για κάποια από τις επιδώσεις του στην πάλη, ή κάποιο περιστατικό με αντίπαλό του, αλλά βίντεο (δείτε εδώ τι συνέβη με βίντεο που δημοσίευσε Έλληνας δημοσιογράφος)που δημοσίευσε ο ίδιος σε πολύ προσωπικές στιγμές με την σύζυγό του!

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από τον ίδιο όπως είναι εμφανές, σε κατάστρωμα ενός πολυτελούς σκάφους κι ενώ βρίσκεται ανοιχτά της θάλασσας, με την σύζυγό του να διακρίνεται σε περίεργες σύμφωνα με τους σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμές!

Το βίντεο του Μακ Γκρέγκορ που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η ανάρτηση του έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όσοι την είδαν έσπευσαν να τη σχολιάσουν, αρνητικά, θεωρώντας ότι εκθέτει τη σύζυγό του. Λίγο αργότερα ο 34χρονος κατέβασε το βίντεο και άφησε μία δημοσίευση με τον ίδιο να χαλαρώνει στο σκάφος του, γράφοντας: «Αν είναι να το... πάρεις, πάρ' το στον πάνω όροφο ενός τριπλού καταστρώματος» και τα σχόλια από κάτω να πέφτουν βροχή!

Εξωτερική φωτογραφία - Instagram / Κόνορ Μακ Γκρεγκορ