Κορμί λαμπάδα και κοιλιακοί που βγάζουν μάτι - Με μαύρο μπικίνι πριν την πρεμιέρα του GNTM 5 η Καγιά

Ο ορισμός του μοντέλου...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κορμί λαμπάδα και κοιλιακοί που βγάζουν μάτι - Με μαύρο μπικίνι πριν την πρεμιέρα του GNTM 5 η Καγιά

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων (δείτε εδώ απίθανες στιγμές στα γυρίσματα) η Βίκυ Καγιά από ότι φαίνεται επέστρεψε από τις διακοπές της, ωστόσο λησμονεί τις μέρες αυτές και μοιράζεται φωτογραφίες της, οι οποίες κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα!

Η νέα ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στην χώρα μας, και όχι μόνο, και γνωρίζαμε πως έχει έχα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα από τις κυρίες της ελληνικής showbiz, όμως σε κάθε ανάρτησή της, είναι πραγματικά σαν να μην περνά μέρα από πάνω της από τότε που ήταν 20 χρονών και περπατούσε σαν γαζέλα στις πασαρέλες.

Με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι λοιπόν ποζάρει για μία ακόμη φορά η παρουσιάστρια και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την σιλουέτα της, μιας και οτιδήποτε και να ειπωθεί θα είναι πολύ λίγο...

Με μαύρο μπικίνι πριν την πρεμιέρα του GNTM 5 η Καγιά

Πηγή: Instagram / Βίκυ Καγιά

Αδιαφορεί για τις δηλώσεις του Γαβαλά και στέλνει ευχές στην Παπαγεωργίου

Λίγο πριν βγουν στον "αέρα" τα πρώτα επεισόδια του GNTM παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Τρίτης 30/8 και μίλησε για την παρουσίαση του DWTS και του GNTM, ενώ απάντησε και για τα σχόλια που έχει δεχθεί από τον Λάκη Γαβαλά, αλλά και για το επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο εξήγησε πως πλέον αν έπρεπε να μείνει σε κάποια συγκεκριμένη δουλειά θα επέλεγε το ριάλιτι μόδας, διότι αυτό σημαίνει πως τον μισό χρόνο θα ξεκουράζεται και αυτό το έχει πολύ ανάγκη. Όσον αφορά, τον σχεδιαστή και την πρώην συνεργάτιδά της φαίνεται πως δεν υπάρχει κακία ανάμεσά τους και τους εύχεται τα καλύτερα.

«Στο DWTS εγώ ξετρελάθηκα, πέρασα καταπληκτικά, ήταν φανταστικό. Έμπαινα στο πλατό κι έλεγα τι ωραία ρε παιδί μου! Εάν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα, σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα στη ζωή μου, θα επέλεγα μόνο το GNTM. Γιατί θα ήθελα να έχω 6 μήνες δουλειά και 6 να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το σόου: «Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι ρε παιδιά η μόδα. Όταν είναι 3-4 άνθρωποι από τον χώρο τι θα βγούν; Μετά αγκαλιαζόμαστε και πάμε ξανά».

Για όσα σχόλια έχει κάνει ο γνωστός σχεδιαστής, τόνισε: «Ο Λάκης Γαβαλάς πάντα είναι καυστικός και αυτή είναι η προσωπικότητά του. Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω και να το συζητήσω αυτό γιατί τον εκτιμώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα αλλάξει ποτέ η άποψή μου για τον Λάκη, αλλά μου αρέσει που είναι καυστικός».

«Καλά θα κάνει. Γιατί να μην το κάνει; Όσο πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας στην τηλεόραση, τόσα πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει, καλή της επιτυχία», κατέληξε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.