Βραδινές λιγούρες για την Άννα Μπεζάν λίγο πριν γεννήσει - Το γλυκό που της μύρισε

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βραδινές λιγούρες για την Άννα Μπεζάν λίγο πριν γεννήσει - Το γλυκό που της μύρισε

Λίγες ημέρες πριν, η Άννα Μπεζάν βίωσε μερικές μοναδικές στιγμές στο πλάι του καλού της, Δημήτρη Παππά, καθώς είχαν διοργανώσει ολόκληρο baby shower party πίσω από την πλάτη της και η έκπληξη που της έκαναν την γέμισε χαρά και ευγνωμοσύνη.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μέχρι τώρα, δεν είχε αισθανθεί τις λιγούρες που οι περισσότερες έγκυες έχουν από τους πρώτους κιόλας μήνες. Την Τρίτη 30/8, όμως, ήρθε αυτή η στιγμή και η επιθυμία της ήταν να φάει βαφλάκια. Φυσικά, η επιθυμία της είναι διαταγή και έτσι ευχαριστήθηκε το γλυκό της και δεν έμεινε παραπονεμένη.

Οι πρώτες λιγούρες της Άννας Μπεζάν

«Επιτέλους ένιωσα και εγώ αυτές τις λιγούρες που λένε! 20:40 ξύπνησα 21:11 βαφλάκιαααα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Άννα Μπεζάν εγκυμοσύνη

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Άννα Μπεζάν

Δύσκολη εγκυμοσύνη - Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννα Μπεζάν καθώς βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μιας και πρόκειται να γίνει μητέρα σε ένα μήνα περίπου, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά - τα γενέθλια του οποίου γιόρτασαν πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν είναι και μια απολύτως εύκολη και “ρόδινη” περίοδος για την μέλλουσα μανούλα. Aν και ανυπομονεί να κρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της, αντιμετωπίζει και κάποιες δυσκολίες όπως όλες οι έγκυες.

Μέσα από ένα story που έκανε την Τρίτη 26/7, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άννα Μπεζάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία η κούρασή της είναι εμφανής και έγραψε, “Καούρες, αϋπνία, εφιάλτες, πόνος στη μέση, πονοκέφαλος”.