Αξέχαστο το ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες - Κάτω από τους φοίνικες με πορτοκαλί σετ του ονείρου η Κόνι Μεταξά

Έχουμε να δούμε πολλές φωτογραφίες ακόμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξέχαστο το ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες - Κάτω από τους φοίνικες με πορτοκαλί σετ του ονείρου η Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης γιορτάζουν τον έρωτά τους και την επισφράγιση αυτού στο ταξίδι του μέλιτός τους και από τη στιγμή που έφυγαν από την Αθήνα δεν λένε να γυρίσουν πίσω. Ταξίδεψαν από το Μαϊάμι στο Λας Βέγκας, αλλά ο πρώτος προορισμός τους ήταν οι Μαλδίβες.

Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τις στιγμές τους στα ταξίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο ορισμένες ξεμένουν και έτσι παρόλο που τώρα βρίσκεται σε άλλο μέρος, ανέβασε κάποιες ακόμη φωτογραφίες από την πρώτη στάση τους, όπου πόζαρε κάτω από τους φοίνικες με ένα ονειρικό σετ σε πορτοκαλί αποχρώσεις, ενώ απολάμβανε το ποτό και το φαγητό της.

Οι νέες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά από τις Μαλδίβες

Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά ταξίδι του μέλιτος

Κόνι Μεταξά Μαλδίβες

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Κόνι Μεταξά

Φωτογραφίες από το χλιδάτο & 5άστερο ξενοδοχείο που έμεναν

Ήταν ο γάμος της χρονιάς και θα μείνει σε όλους μας - ακόμα κι αν δεν ήμασταν εκεί - αξέχαστος! Η Κόνι Μεταξά πριν από μερικές ημέρες αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον άντρα της ζωής της, Μάριο Καπότση, υπό το φως του ηλιοβασιλέματος στην Κρήτη και το γλέντι που ακολούθησε μετά... ένα θα σας πούμε: τραγούδησε ο πατέρας της, ο Λεπά, φαντάζεστε τι έγινε δηλαδή... (δείτε εδώ βίντεο).

Η περίοδος των προετοιμασιών ήταν μια δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι που για αρκετά 24ωρα βρέθηκε στις Μαλδίβες για το ταξίδι του μέλιτος. Εντάξει σαν το ξενοδοχείο που έμεινε η Μενεγάκη στις καλοκαιρινές της διακοπές δεν είναι (δείτε εδώ φωτογραφίες) αλλά... κι αυτό με ανοιχτό το στόμα μένεις όταν το κοιτάς. Μπορείτε να δείτε κι εσείς φωτογραφίες παρακάτω...

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης Μαλδίβες

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κόνι με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και παρακάτω είναι φωτογραφίες από το σημείο όπου διαμένουν, όπως ακριβώς τις έχουν αναρτήσει στον λογαριασμό του θέρετρου στο instagram...

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης Θέρετρο

Το Velassaru Maldives προσφέρει πολυτελείς παραθαλάσσιες μονάδες επάνω από το νερό με απρόσκοπτη θέα στον ωκεανό. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια αθλήματα, περιπετειώδεις δραστηριότητες, κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα και μαθήματα γιόγκα.

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης ξενοδοχείο

Μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα σε κιόσκια επάνω από το νερό ή να επιβιβαστείτε σε ένα σκάφος των Μαλβίδων και να παρακολουθήσετε το πλήρωμα να επιδεικνύει παραδοσιακές μεθόδους ψαρέματος. Οι εγκαταστάσεις του θερέτρου περιλαμβάνουν γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα υπερχείλισης με θέα στην παραλία και στον ωκεανό. Το προσωπικό μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην κινεζική γλώσσα.

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης Μαλδίβες

Τα μπανγκαλόου και οι βίλες του Velassaru έχουν ξύλινες οροφές και δάπεδα για τροπική ατμόσφαιρα, καθώς επίσης κλιματισμό και ανεμιστήρες οροφής. Σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε τηλεόραση επίπεδης οθόνης, διεθνή τηλεοπτικά κανάλια και DVD player. Σε κάποια δωμάτια υπάρχουν καφετιέρα Nespresso και ψύκτης κρασιών. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με προϊόντα περιποίησης L'Occitane, τσάντες παραλίας και παντόφλες.

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης πισίνα

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης λεφτά

Στα 5 εστιάτορια σερβίρεται μεγάλη ποικιλία από διεθνείς σπεσιαλιτέ, που απαρτίζονται από σύγχρονα πιάτα με φρέσκα θαλασσινά, ιαπωνικά και διεθνή πιάτα, καθώς και ινδικές επιλογές σε γκριλιέρα. Τα 2 beach bar προτείνουν κοκτέιλ και κρασιά. Υπάρχει δυνατότητα να γευματίσετε στη βίλα σας ή σε κάποιο ιδιωτικό νησί.

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης περιουσία

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης διακοπές

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης ταξίδι

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης

μήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσηςμήνα του μέλιτος Μεταξά & Καπότσης