Τους κοιτούσε όλο το νησί - Στα Κουφονήσια με το σκάφος η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τους κοιτούσε όλο το νησί - Στα Κουφονήσια με το σκάφος η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας

Δεν έχουν τέλος οι διακοπές για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα, με την πρώτη να έχει χαλαρώσει απίστευτα και να απολαμβάνει τις μέρες της ξέγνοιαστη χωρίς πολλά πολλά. Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο, ωστόσο πολλές φορές παίρνουν το σκάφος τους για να πραγματοποιήσουν μερικές σύντομες αποδράσεις και αυτό έκαναν για άλλη μία φορά, όπου και τους "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr.

Οι δυο τους βρισκόντουσαν μέσα σε ένα πολυτελές ανοιχτό μαύρο σκάφος, το οποίο διέθετε και μία οδηγό, και μόλις είχαν "δέσει" στα Κουφονήσια. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα ροδακινί μπικίνι και ένα καπέλο στο κεφάλι, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία γκρι πετσέτα. Ο σύζυγός της, από την άλλη, φορούσε ένα λουλουδάτο μαγιό, μία λευκή μακρυμάνικη μπλούζα για προστασία από τον ήλιο, αλλά και ένα μαύρο καπέλο στο κεφάλι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την απόδραση της Χρουσαλά και του Πατίτσα στα Κουφονήσια

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας σκάφος

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας διακοπές

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Για ψάρεμα στη Μύκονο το ζευγάρι

Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας να μην κάνουν πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media, ωστόσο λίγες μέρες πριν αποφάσισαν να κάνουν μία εξαίρεση και πόζαραν μαζί στον φακό μετά το επιτυχημένο ψάρεμά τους στη Μύκονο.

Λίγες ώρες μετά την ονομαστική εορτή της Μαριέττας Χρουσαλά (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε με την κόρη της), ο Λέων Πατίτσας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της συζύγου του.

Το ζευγάρι απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αποφάσισαν να φύγουν λίγο από τις κοσμικές εκδηλώσεις του νησιού και να περάσουν λίγο χρόνο μεταξύ τους χαλαρώνοντας με ψάρεμα.

Πατίτσας Χρουσαλά ψάρεμα