Πιο φουσκωτός και με πιο ξανθά μαλλιά - Πώς είναι 2 χρονιά μετά το Big Brother ο Δημήτρης Πυργίδης

Είχε φέρει το δικό του... "χάος" στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πιο φουσκωτός και με πιο ξανθά μαλλιά - Πώς είναι 2 χρονιά μετά το Big Brother ο Δημήτρης Πυργίδης

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που επέστρεψε το Big Brother στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πολλοί ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν και συζητιούνται ακόμα. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό για την τρελά και τον αυθορμητισμό του και παρόλο που δεν κατάφερε να νικήσει, οι ατάκες του έχουν μείνει στην ιστορία!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, βέβαια, ο Δημήτρης Πυργίδης απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, ενώ μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και η φήμη πριν λίγο καιρό πως είναι σε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, παραμένει.. "τρελός", ενώ μάλιστα βλέπουμε να είναι πιο γυμνασμένος ενώ έχει ξανθίνει αρκετά και το μαλλί του.

"Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου.

Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη", είχε πει χαρακτηριστικά πριν καιρό.

Τωρινές φωτογραφίες του Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother

Τωρινές φωτογραφίες του Πυργίδη από το Big Brother

φωτογραφίες του Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother

Τωρινές φωτογραφίες του Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother

Πηγή φωτογραφιών: instagram / Dimitris P Benjine

Ανανεωμένη δύο χρόνια μετά το Big Brother και η Ραμόνα Μοροσάνου

Τη Ραμόνα Μοροσάνου τη γνωρίσαμε μέσα από το Big brother εκεί όπου ξεχώρισε για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, αλλά και για την έντονη προσωπικότητά της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ενεπλάκη σε κάποιο καυγά ή που δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Πάντως και τώρα δυο χρόνια μετά το παιχνίδι εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της, ενώ οι νέες της φωτογραφίες μα μαγιό δείχνουν ότι είναι άκρως ανανεωμένη.

Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο στην υστεροφημία του Big Brother, αλλά φαίνεται ότι άνοιξε τα φτερά της και για νέα επαγγελματικά πεδία, αφού πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε Video clip των REC, αφήνοντας για λίγο πίσω την δουλειά της ως beauty artist αλλά και ως φωτομοντέλο.

Την είδαμε λοιπόν με μαγιό σε γιήνο χρώμα και αλλαγμένο μαλλί και οι αναλογίες της πραγματικά ζαλίζουν.

Εντυπωσιάζουν οι αναλογίες της Ραμόνας Μοροσάνου

Άκρως γοητευτική η Ραμόνα Μοροσάνου μέσα στο μαγιό της