''Σίγουρα υπάρχει ένταση...'' - Ο Γεωργακόπουλος δίνει το πρώτο spoiler για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών»

Όσα αποκάλυψε ο πρώην «Καραπάνος» του «Σασμού»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σίγουρα υπάρχει ένταση...'' - Ο Γεωργακόπουλος δίνει το πρώτο spoiler για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του Καραπάνου στο «Σασμό», έδωσε σήμερα 31/8 το πρώτο spoiler της σειράς «Παράδεισος των κυριών» στην οποία θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί φέτος. Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στο «Σασμό», υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός ρόλος καθώς υποδυόταν τον πατέρα του Αργύρη Πανταζάρα με τον οποίο η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα μέχρι και το θάνατό του. Για αυτό και το τηλεοπτικό κοινό χάρηκε ιδιαιτέρως με την είδηση ότι οι δύο ηθοποιοί θα συνυπάρξουν στην ίδια σειρά φέτος, μήπως και προλάβουν να αναπληρώσουν τις χαμένες στιγμές που δεν πρόλαβαν.

Τα πρώτα spoiler του Γεωργακόπουλου για τον «Παράδεισο των Κυριών» και τη σχέση του με τον Πανταζάρα

Είπε λοιπόν ο αγαπητός ηθοποιός στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα:

«Είναι κάτι το οποίο έχουμε αγαπήσει. Είναι πολύ φινετσάτο, πολύ ιδιαίτερο, είναι όμως σίγουρα πολύ πιο ελαφρύ σε σχέση με τον Σασμό αλλά αυτή η φινέτσα της σειράς με έχει συνεπάρει», είπε ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη σχέση που θα έχει με τον Αργύρη Πανταζάρα στη σειρά, αποκάλυψε: «Δεν είναι ακριβώς η ίδια ιστορία με το Σασμό αλλά κάτι πάει να γίνει… σίγουρα υπάρχει ένταση μεταξύ μας», είπε.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά «Παράδεισος των κυριών»

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας… Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους!

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;