«Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον φίλο της

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον φίλο της

Πίσω από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, κρύβεται ένας συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο λόγος για τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης του καναλιού και για τον οποίο έχουν κατηγορήσει μάλιστα την πρώτη. Ο ίδιος, την Τετάρτη 31/8 έχει τα γενέθλιά του και η καλή του φίλη και συνεργάτιδα δεν θα μπορούσε να μη του ευχηθεί.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του τηλεοπτικού της "μισού" και έγραψε μερικά πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για να τον κάνει ακόμη πιο χαρούμενο αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Οι τρυφερές ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Θέμη Μάλλη

«Μαζί για πάντα. Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους φίλους της ζωής μου, στο άλλο μου μισό επαγγελματικά, στον μέντορά μου. Θέμη σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια έδειξε το εσωτερικό από το καμαρίνι της λίγο πριν την πρεμιέρα του "Super Κατερίνα"

Οι ετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός καθώς σιγά σιγά τόσο ψυχαγωγικές εκπομπές όσο και ενημερωτικές ετοιμάζονται για τις μεγάλες πρεμιέρες. Ανάμεσά τους και η εκπομπή στον ALPHA, «Super Κατερίνα» όπου συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αφού φόρτωσε τις μπαταρίες της, φαίνεται να είναι πιο αποφασσμένη από ποτέ προκειμένου να τα πάει καλά και αυτή τη σεζόν. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (30/8) μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα από το καμαρίνι της. Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καμαρινάκι ξανά...».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το καμαρίνι της