Βρήκε ένα ημερολόγιο και κούκλες των κοριτσιών - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της Πισπιρίγκου ξεσπά και πουλά το σπίτι

«Θέλω να φύγω!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βρήκε ένα ημερολόγιο και κούκλες των κοριτσιών - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της Πισπιρίγκου ξεσπά και πουλά το σπίτι

Πλησιάζει η μέρα της ανάκρισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχοντας στο πλευρό της ως δικηγόρο πλέον τον Αλέξη Κούγια, και το απόγευμα της Τετάρτης 31/8 το Live News, βρέθηκε στο σπίτι που μεγάλωσε η κατηγορούμενη και πριν από λίγους μήνες πουλήθηκε από τη μητέρα της, και συνομίλησε με τον τωρινό του ιδιοκτήτη.

Το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη του σπιτιού της Πισπιρίγκου

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας», λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Μπιζανίου. Όπως λέει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή. «Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι».

Ο νέος ιδιοκτήτης λέει ότι πλήρωσε 33.000 € για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια. «Το δωμάτιο αυτό είναι μάλλον, απ’ ό,τι βλέπω των κοριτσιών» είπε επίσης...

O Όθων Παπαδόπουλος απαντά για τη λύση συνεργασίας με την Πισπιρίγκου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην τραγωδία της Πάτρας καθώς μετά την επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου με την οποία γνωστοποιεί ότι μοναδικός συνήγορος υπεράσπισής της θα είναι πλέον ο Αλέξης Κούγιας, οι επιστολές έχουν ''πάρει φωτιά''. Με σημερινό του κείμενο ο πρώην δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος γνωστοποιεί τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο Κούγιας πάντως μετά την ανάληψη της υπόθεσης έκανε λόγο σε κείμενό του για «πρωτοφανείς ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις», που έχει εντοπίσει στην υπόθεση με αποτέλεσμα την αντίδραση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων που εμπλέκεται στις έρευνες, ο οποίος μίλησε για το ρόλο της επιστήμης σε αυτή την ιστορία.

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρότινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης.

Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».