Μετά την Στεφανίδου τώρα και εκείνη - Στην Αμερική για χάρη των σπουδών της κόρης της η Αννίτα Ναθαναήλ

Περήφανη μαμά την πρώτη της μέρα στο πανεπιστήμιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μετά την Στεφανίδου τώρα και εκείνη - Στην Αμερική για χάρη των σπουδών της κόρης της η Αννίτα Ναθαναήλ

Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία βρίσκεται στην Νέα Υόρκη με την κόρη της, και η Αννίτα Ναθαναήλ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, για χάρη των σπουδών της κορούλας της Teresa Humbert, η οποία ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, και η χαρά της μητέρας της δεν κρύβεται.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ναθαναήλ με την οικογένειά της

Η γνωστή επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό του παιδιού τους την πρώτη μέρα των σπουδών της στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA, με την ίδια να δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη περηφάνια και καμάρι.

Στην Αμερική για χάρη των σπουδών της κόρης της η Αννίτα Ναθαναήλ

Πηγή: Instagram / Αννίτα Ναθαναήλ

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (6/6) η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο ξέσπασμα που είχε για τα σχόλια της συγκρατούμενης της Έφης Καρακάντζουλα.

Μάλιστα η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε πως η καλή της φίλη, την οποία έχει στηρίξει από την αρχή στον Γολγοθά που περνάει, αισθάνεται υπέροχα χωρίς τη μάσκα της.

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της. Μακάρι να γίνει πράξη για το μέλλον, να εμπνευστούν κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες ενέργειες.

Αισθάνεται υπέροχα χωρίς τη μάσκα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική. Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δεν πήγε καλά το τελευταίο της χειρουργείο. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Η Ιωάννα είναι αξιοθαύμαστο πλάσμα. Εμπνέει πολλούς ανθρώπους καθημερινά, όχι μόνο γυναίκες. Την πιστεύω, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.