Καστανόξανθη με καρέ μαλλί - Φανερά αλλαγμένη η Μελίνα Μεταξά, 4 χρόνια μετά το Survivor

Έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καστανόξανθη με καρέ μαλλί - Φανερά αλλαγμένη η Μελίνα Μεταξά, 4 χρόνια μετά το Survivor

Μια από τις παίκτριες που είχαν συζητηθεί αρκετά στο Survivor του 2018 ήταν η Μελίνα Μεταξά, η οποία ήταν αρκετά δυνατή παίκτρια, με έναν επίσης δυνατό και έντονο χαρακτήρα. Δεν κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να αποδείξει την αξία της.

Έχει ασχοληθεί με όλων των ειδών τα αθλήματα ενώ αυτό το διάστημα ασχολείται με την ενόργανη, τον στίβο, το έπαθλο, breakdance, cheerleading, το τραμπολίνο, mma, brazilian jiu jitsu, callisthenics και άλλα.

Η Κύπρια πρώην παίκτρια των Μαχητών έχει σπουδάσει γυμναστική. Κατάγεται από την Κύπρο και είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής γυμναστών και σχολής ναυαγοσωστικής. Εργάζεται σε γυμναστήριο. Υπήρξε cheerleader στο μπάσκετ του Ολυμπιακού για επτά χρόνια. Επίσης έχει κάνει extreme sports και συγκεκριμένα bungee.

Στο τρέιλερ της παρουσίαση της για το Survivor 2018 είχε δηλώσει: “Ο πρωταθλητισμός και ο χορός είναι μέσα στη ζωή μου. Θα τους σκίσω στα αγωνίσματα και θα τους χορέψω στο ταψί”.

Στο βίντεο με τους παίκτες που παρουσίασε η εκπομπή, η Μελίνα είχε πει για την απόφαση της να πάει στο παιχνίδι: “Δεν ήτανε δύσκολο να πάρω την απόφαση για να πάω στο Survivor, δεν έχει πολύ διαφορά με αυτό που ζω στην καθημερινότητα μου. Νομίζω θα μπορώ να εγκλιματιστώ πολύ εύκολα και θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη εκεί”. Επίσης είπε για το στόχο της στο παιχνίδι επιβίωσης: “Ο στόχος μου μέσα από το Survivor είναι να ζήσω το κάθε δευτερόλεπτο, την κάθε στιγμή σαν ένα όνειρο.

Survivor για μένα σημαίνει επιβίωση σαν κάποια άλλη εποχή.. όταν ο κόσμος δεν είχε όλες αυτές τις ευκολίες που έχουμε τώρα.. κάπως έτσι” δήλωσε και συνεχίζει: “Φεύγοντας για το Survivor, φεύγοντας από την Ελλάδα, νιώθω απεριόριστη ευτυχία και χαρά που θα ξεκινήσει ένα παραμύθι” και καταλήγει λέγοντας για τους αντιπάλους της: “Ελπίζω οι αντίπαλοί μου να είναι έτοιμοι για την τρέλα μου”.

Μπορεί να μην την βλέπουμε κάπου στην τηλεόραση, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο. Όπως βλέπουμε, είναι αρκετά ανανεωμένη ενώ μάλιστα έχει αλλάξει και το μαλλί της, μιας και από κατάμαυρο, επέλεξε να το ανοίξει και να υιοθετήσει καστανόξανθες ανταύγειες, ενώ έκοψε και το μήκος των μαλλιών της. Αρκετά ανανεωμένη είναι όμως και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία είναι πλέον και μαμά.

Πώς είναι η Μελίνα Μεταξά από το Survivor 2018

Πώς είναι η Μελίνα Μεταξά από το Survivor 2018

Πώς είναι η Μελίνα Μεταξά από το Survivor

Πώς είναι σήμερα η Μελίνα Μεταξά από το Survivor 2018

Φωτογραφία instagram / melina metaxa

«Η παραγωγή έφερε στο παιχνίδι άνθρωπο που δεν ήταν καν η σχέση μου»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Μελίνα Μεταξά, η πρώην παίκτρια του Survivor 2018 από την Κύπρο. Όπως είπε στην κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή, η παραγωγή σε ένα έπαθλο επικοινωνίας της είχε φέρει πρόσωπο που δεν ήταν καν η σχέση της.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” και δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα γεγονότα που δεν γνωρίζαμε.

«Η δυσκολότερη στιγμή ήταν όταν είχαμε κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και κάποιο δικό μας άτομο θα ερχότανε στον Άγιο Δομίνικο και σε όλους πήγε κάποιο άτομο από την οικογένειά τους ενώ σε εμένα είχε έρθει ένα άτομο που δεν ήτανε καν η σχέση μου. Απλά ζήτησε εκείνος δημοσιότητα και βρήκε αυτόν τον τρόπο να πείσει άτομα της παραγωγής και να έρθει στον Άγιο Δομίνικο χωρίς να ενημερώσει την οικογένειά μου» ανέφερε η Μελίνα Μεταξά. Ενώ, χαμός επικρατεί και στον τέταρτο κύκλο του Survivor με τον Τζέιμς Καφετζή.