''Παίζει να τον φώναζα μπαμπά'' - Με αυτόν τον χολυγουντιανό ηθοποιό παρομοιάζει τον πατέρα της η Ιωάννα Μαλέσκου

Τι λέτε μοιάζουν:

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Παίζει να τον φώναζα μπαμπά'' - Με αυτόν τον χολυγουντιανό ηθοποιό παρομοιάζει τον πατέρα της η Ιωάννα Μαλέσκου

H Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ακόμα σε περίοδο διακοπών και μέχρι να βρει ή να μας αποκαλύψει το νέο της επαγγελματικό βήμα κάνει πολλές αναρτήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Σε μία από αυτές βλέπουμε ένα κολάζ που έφτιαξε, όπου συγκρίνει τον πατέρα της με τον πασίγνωστο ηθοποιό Ντάνιελ Κρεγκ που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Όπως παραδέχεται αν εκείνος έμενα στην Ελλάδα, πιθανά να τον φώναζε και μπαμπά.

Η παρουσιάστρια έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρα από την αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, είχε και μια μεγάλη ατυχία με τον λογαριασμό της στο instagram που της κόστισε και την στεναχώρησε. Ευτυχώς όλα είχαν αίσιο τέλος ωστόσο η ίδια επιφυλάσσεται να επιστρέψει και να μιλήσει για αυτή την άσχημη εμπειρία κάποια στιγμή.

Τι μπαμπάς Μαλέσκος, τι Ντάνιελ Κρεγκ, μας δηλώνει η Ιωάννα

«Καμιά φορά σκέφτομαι… Ευτυχώς που είναι στο εξωτερικό ο Craig, γιατί παίζει και να μπερδευόμουν και να τον φώναζα ‘μπαμπά’», έγραψε στο story της, η παρουσιάστρια χιουμοριστικά και τα σχόλια είναι δικά σας για την σύγκριση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παρομοιάζει τον πατέρα της με τον Ντάνιελ Κρεγκ

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: IoannaMaleskou instagram

Συνεχίζει τις αινιγματικές αναρτήσεις για το επαγγελματικό της μέλλον

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από έναν έντονο, με πολλές απαιτήσεις χειμώνα κάνει τις διακοπές της έχοντας ως μοναδική της επιθυμία να ξεκουραστεί και να αδειάσει το μυαλό της από ό,τι τη βασανίζει και από ό,τι την πίεσε καθ' όλη τη χρονιά.

Όσο λοιπόν, ξεκουράζεται δεν χάνεται από το κοινό της, με το οποίο διατηρεί μια στενή και αληθινή επαφή μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση, η οποία μαρτυρούσε σκέψεις της, πολύ αληθινές αλλά άγνωστες στον κόσμο για το τι μπορεί να κρύβουν.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν».

Μαλέσκου - Ιωάννα