Το "κόλλησε" από την μαμά της - Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη 5 μήνες μετά τον χαμό της

Δεν την ξεχνάει ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Περίπου πέντε μήνες πριν, η Ιωάννα Τούνη έχασε τη μητέρα της για πάντα από τη ζωή της, αφού εκείνη έχασε την μάχη της με τον καρκίνο. Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, εκείνη θα ήθελε να την βλέπει χαρούμενη και να προχωράει μπροστά και αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει ούσα πλέον έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Παρόλα αυτά, ορισμένες "συνήθειες" και "αδυναμίες" της μαμάς της έχουν περάσει στο μυαλό της Infuencer και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η φίλη της, Στέλλα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το γραφείο που έχουν στην Θεσσαλονίκη και την έδειχνε προσθέτει αληθινά φυτά στον χώρο για να γίνει πιο όμορφος και οικείος. Βρήκε, λοιπόν, την αφορμή η instagrammer να εξηγήσει πως τα φυτά αυτά άρεσαν πολύ στην μητέρα της και γι' αυτό τα επιλέγει και εκείνη.

Το "κόλλημα" της Ιωάννας Τούνη που πήρε από την μητέρα της

Ιωάννα Τούνη

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η αναφορά της στην μαμά της κατά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, όπως αποκάλυψε η ίδια μόλις πριν από μερικούς μήνες. Με μια σειρά από αναρτήσεις της στο Instagram έκανε γνωστό ότι είναι τριών μηνών έγκυος και ανέβασε και φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Μπορεί να φούντωσαν οι φήμες για τον χωρισμό τους τις προηγούμενες μέρες ωστόσο έκατσαν κάτω τα συζήτησαν τα βρήκαν και είναι πλέον έτοιμοι να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες. Οι καυγάδες από ότι φάινεται ήταν προσωρινοί και είχαν να κάνουν με αυτό το θέμα.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!
Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ
Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».
Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!
Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Τούνη Έγκυος

Η Τούνη έγκυος στο 1ο της παιδί

Το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της Τούνη