«Σαν να μην πέρασε μία μέρα!» - Εντελώς ανανεωμένη επιστρέφει η Ματίνα Νικολάου στο Καλό μεσημεράκι

Η Βάνια που όλοι αγαπήσαμε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σαν να μην πέρασε μία μέρα!» - Εντελώς ανανεωμένη επιστρέφει η Ματίνα Νικολάου στο Καλό μεσημεράκι

Μετά την δύσκολη και απαιτητική για όλες τις εκπομπές σεζόν που πέρασε, η Ματίνα Νικολάου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τον σύντροφό της Βασίλη Πορτφυράκη, γέμισε τις μπαταρίες της, και ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback με την αγαπημένη σε όλους Βάνια, για να μας χαρίσουν νέες στιγμές ζωντάνιας και άφθονου γέλιου!

Η επιστροφή της Ματίνας Νικολάου

Όπως ενημέρωσε το κοινό της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός έχει επιστρέψει στην Αθήνα, και ετοιμάζεται σιγά σιγά για την μεγάλη επιστροφή και την πρεμιέρα της εκπομπής, κρατώντας μας για ακόμη μία χρονιά συντροφιά τα μεσημέρια μας.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 με την περούκα της Βάνιας με την ίδια να χαμογελά γεμάτη χαρά από πίσω, και έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Σαν να μην πέρασε μία μέρα».

Εντελώς ανανεωμένη επιστρέφει η Ματίνα Νικολάου στο Καλό μεσημεράκι

Το άγνωστο περιστατικό στον ΣΚΑΙ με Μουτσινά και Νικολάου

Πριν λίγο καιρό βρέθηκε στην εκπομπή Night Out, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Ήταν μια ωραία ευκαιρία να μπω στον χώρο αυτό. Είχα βέβαια τη σιγουριά ότι είχα δίπλα μου τον Νίκο» είπε αρχικά.

Η Ματίνα Νικολάου, μίλησε και για την αντίδραση τους όταν πληροφορήθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία που δεν έχει τέλος μέχρι και σήμερα.

«Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος είχαμε “παγώσει”. Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή. Έλεγα πώς θα χορέψω, πώς θα μιλήσω; Το θεωρούσα αδιανόητο.Είχε ήδη ξεκινήσει με τον κορωνοϊό. Εμείς είχαμε κοινό και ήταν σαν θεατρική παράσταση. Κάθε φορά γίνεται κάτι και αλλάζουμε κάτι», αποκάλυψε.