''Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό...'' - Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη με αφορμή το Metoo και την υπόθεση Παντελίδη

Δεν ''μάσησε'' τα λόγια της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό...'' - Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη με αφορμή το Metoo και την υπόθεση Παντελίδη

Σε ένα νέο ξέσπασμα στα social media προέβη η Μίνα Αρναούτη, η μία από τις δύο κοπέλες που ήταν στο αμάξι του Παντελή Παντελίδη τη μοιραία νύχτα που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Με αφορμή την επικαιρότητα και το ελληνικό metoo, έκανε μια ανάρτηση με αιχμές προς τα φερόμενα ως θύματα βιασμού(όπως η Γεωργία Μπίκα που συνεχίστηκε σήμερα η δίκη), αλλά και για αυτούς που ακόμα δεν πιστεύουν την εκδοχή της για το ατύχημα.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η Αρναούτη τρέχει ακόμα δικαστικά με την οικογένεια του Παντελίδη, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει κάποια πλεκτάνη πίσω από το ατύχημα για την οποία ευθύνονται η ίδια και η Φρόσω Κυριακού, που ήταν η συνοδηγός. Βέβαια η Αρναούτη αποκόμισε πολύ μεγάλα τραύματα από αυτή τη νύχτα, αφού μετά το βαρύ τραυματισμό της αναγκάστηκε να κάνει 18 χειρουργεία και ταλαιπωρείται ακόμα και σήμερα.

Η οργισμένη ανάρτηση της Αρναούτη για το metoo και το συμβάν με τον Παντελίδη

Γράφει λοιπόν η κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη».

Η νέα οργισμένη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελίδη και το metoo

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΙΝSTAGRAM MINA ARNAOUTI

Έχει ακόμα κρίσεις πανικού λόγω του ατυχήματος

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη λίγες ημέρες πριν, με αποτέλεσμα να θυμηθεί και να ξαναζήσει στο μυαλό της καταστάσεις που θα ήθελε να αφήσει πίσω της. Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 5/8 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανοίγοντας την ψυχή της για όσα έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει 6,5 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο.

Μίλησε "ανοιχτά" για τις κρίσεις πανικού, την θλίψη και τον πόνο που βίωσε, καθώς και για τον φόβο που αισθανόταν όπου κι αν πήγαινε. Ωστόσο προσπάθησε να κλείσει το μήνυμα της με έναν ευχάριστο τρόπο προς το κοινό της.

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω, ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά.

Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου, γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. ‘Ηταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν, να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!!

Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μίνα Αρναούτη