«Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί!» - Η άγνωστη περιπέτεια στην προηγούμενη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια

Το αποκάλυψε στο Στούντιο 4

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί!» - Η άγνωστη περιπέτεια στην προηγούμενη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια

Όποτε μιλά στης τηλεόραση είναι χαρά των τηλεθεατών να τον ακούνε αλλά και των παρουσιαστών να τον φιλοξενούν. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 έκανε ποδαρικό για τον μήνα στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά και αναφέρθηκε και στην περίοδο που δούλευε σε πλοίο και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του.

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Τσαφούλια

«Μου άρεσε πολύ αυτή η περίοδος γιατί ήμουν αρκετά νέος και δεν είχα συνείδηση. Έφτασα στον βαθμό να πάω μια μέρα στο γραφείο του επειδή είχε έρθει μήνυμα ότι με δέχτηκαν στο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας να πάω στο δεύτερο έτος. Πήγα και είπα ότι σκέφτομαι να μην πάω και να ακολουθήσω αυτό. Μου απάντησε «δεν ξέρεις τι σου γίνεται».

Είχαμε ζήσει μια φουρτούνα αρκετά μεγάλη, όταν είχαμε πάει για δεξαμενισμό στην Βουλγαρία, είχα εγώ ένα ατύχημα. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί αλλά δεν σκοτώθηκα» αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Τρελά ερωτευμένοι κρατιούνται από το χέρι στο θέατρο - Η σπάνια εμφάνιση με την Μενενάκου

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου συνήθως κρατάνε μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική τους ζωή, αφού προτιμούν να τους θαυμάζουν όλοι για τα επαγγελματικά τους. Το ζευγάρι ωστόσο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/7 στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Δώρο Γενεθλίων» και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πολύ αγαπημένους να κρατιούνται από το χέρι.

ο γνωστός σκηνοθέτης άλλωστε που συχνά κάνει δηλώσεις που χαίρουν της εκτίμησης από τον κόσμο για διάφορα κοινωνικά θέματα, έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του influencer, και ότι θέλει να τον θυμούνται όλοι για τα έργα του. Μάλιστα στράφηκε και κατά αυτής της κατηγορίας ανθρώπων, θεωρώντας ότι κατευθύνουν με άσχημο τρόπο την σκέψη των αναθρώπων.

Εκεί λοιπόν απόλαυσαν την παράσταση ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν τόσο οι δυο τους όσο και μαζί με την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά και την Πέγκυ Ζήνα.

Τσαφούλιας και Μενενάκου ποζάρουν αγκαλιά με την Πέγκυ Ζήνα και τη Μαριάννα Τουμασάτου

Τσαφούλιας και Μενενάκου κρατιούνται χέρι - χέρι στο Θέατρο