Ένας χρόνος από τον θάνατο του Mad Clip - Θλίψη για το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή

Η μνήμη του παραμένει ζωντανή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένας χρόνος από τον θάνατο του Mad Clip - Θλίψη για το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή

Σαν σήμερα (2/9), ένα χρόνο πριν, ξημέρωσε η μέρα που έγινε γνωστό πως ο διάσημος τραγουδιστής της τραπ, Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σε ηλικία 34 ετών, ύστερα από την σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε κολώνα στη Βουλιαγμένη. Κανείς δεν περίμενε πως μετά από το γλέντι στο οποίο βρισκόταν, δεν θα τον ξαναέβλεπαν.

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Mad Clip

Ο θάνατός του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στην μητέρα του, η οποία στην κηδεία του, στις 6/9/21, κατέρρευσε μπροστά στο πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για να δείξει την στήριξή του και να τιμήσει τη μνήμη του καλλιτέχνη, ωστόσο ακόμη και σήμερα μέσα από την αδερφή του, αλλά και την μουσική του φαίνεται πως θα παραμείνει "αθάνατος".

Mad Clip

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Το τελικό πόρισμα για το τροχαίο του

Ο θάνατος του Mad Clip όσος καιρός και να περάσει θα αποτελεί πάντα μια είδηση, που προκαλεί τεράστια θλίψη στο κοινό και στην οικογένεια του. Λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου του τράπερ χωρίς να είναι στη ζωή, βγήκε και το τελικό πόρισμα για τις συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Χαμογέλα και πάλι'' την Κυριακή 19/6 έγινε γνωστό πως ο ίδιος δεν είχε καταναλώσει πάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ ή ναρκωτικά. Εν τέλει ο λόγος, που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ήταν η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου, που ο ίδιος οδηγούσε.

«Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό. Ήταν η άτυχη στιγμή, ούτε κόντρες, ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά. Ήταν η κακιά στιγμή, για κάποιον λόγο του έφυγε το όχημα. Προσπάθησε να κάνει ανάποδο τιμόνι, πάτησε ενστικτωδώς το φρένο, με αποτέλεσμα να κάνει μια στροφή 180 μοιρών και να καρφωθεί στην κολώνα.

Δεν ισχύει ότι έκανε κόντρες, ήταν ξεκάθαρος ο πραγματογνώμονας».