Τα μαρτυρούν όλα οι φωτογραφίες: Ανανεωμένη και κορμάρα η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα μαρτυρούν όλα οι φωτογραφίες: Ανανεωμένη και κορμάρα η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Δύο μήνες έχουν σχεδόν περάσει από τότε που η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει το εν λόγω δυσάρεστο συμβάν μέσα από τα social media, ωστόσο ούτε έδωσε λεπτομέρειες, ούτε ξανά μίλησε για αυτό.

Η ίδια παραμένει όμως αρκετά ενεργή στο instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της, ενώ μάλιστα πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε και η σειρά στην οποία θα συμμετέχει.

Μάλιστα, δεν μπορεί κανείς να μην παρατήρησε πόσο ανανεωμένη φαίνεται τους τελευταίους μήνες, αλλά και αδυνατισμένη, κάτι που επιβεβαιώνει πως οι αλλαγές στην ζωή μας δεν είναι πάντα κακές, αλλά αντιθέτως.

Ανανεωμένη και κορμάρα η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Ανανεωμένη και κορμάρα η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Ανανεωμένη η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Κορμάρα η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Φωτογραφίες instagram / Elena Asimakopoulou

Η παραδοχή της μετά τον χωρισμό

Η ίδια φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά την ισορροπία της και μάλιστα θα τη δούμε και στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Δε διστάζει πάντως να αλληλεπιδρά με τους followers της και να απαντά με ειλικρίνεια, όπως στην ερώτηση που της έγινε σχετικά με το πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Η ίδια πάντως δείχνει να έχει αφιερωθεί στην ανατροφή της κόρης της που απέκτησε με τον ποδοσφαιριστή, που βέβαια απολαμβάνει στιγμές και με τους δυο της γονείς. Τον 15αυγουστο μάλιστα η Ρόζα Μαρία είχε και τη γιορτή της με τη μαμά της να της οργανώνει ένα υπέροχο πάρτι για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

«Τι σου λείπει;», τη ρώτησαν για να απαντήσει: «Τίποτα! Αλήθεια».

Η Έλενα Ασημακοπούλου απαντά για το αν της λείπει κάτι στη ζωή της

Ένας άλλος follower αναρωτήθηκε και ρώτησε την Έλενα Ασημακοπούλου: «Είσαι τόσο θετικός άνθρωπος. Και τα δύσκολα με αυτό το χαμόγελο τα περνάς;» για απαντήσει εκείνη: «Όχι πάντα…Με παίρνει και εμένα από κάτω πολλές φορές… Προσπαθώ όμως να έχω θετική ενέργεια και υπομονή σε όποια δυσκολία και αν έρθει!».

Η Έλενα Ασημακοπούλου απαντά στο πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες