Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Βαφτίζουν τον καρπό του έρωτά τους

Πότε με το καλό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Βαφτίζουν τον καρπό του έρωτά τους

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι τρελά ερωτευμένοι, καθώς "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο και ο καρπός του έρωτά τους είναι το μικρό κοριτσάκι που απέκτησαν 1,5 περίπου χρόνο πριν. Εδώ και ένα μήνα το ζευγάρι ετοιμαζόταν για την βάφτιση της αδυναμίας τους και επιτέλους έφτασε η στιγμή που και εκείνη θα πάρει το όνομά της και πλέον θα την φωνάζουν Ασημούλα - Βαλέρια.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βαφτίζουν το κοριτσάκι τους

Το ευχάριστο γεγονός θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 2/9, από όπου αναμένονται πολλές φωτογραφίες και βίντεο, παρά το γεγονός πως το ζευγάρι δεν συνηθίζει να δημοσιεύει την προσωπική του ζωή στα social media. Φυσικά, από το πλευρό του τραγουδιστή δεν θα λείπουν και τα άλλα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Γιώργος Λιανός

Πήραν την απόφασή τους - Παντρεύονται μετά την βάφτιση της κόρης τους;

Εδώ και λίγο καιρό, ο Γιώργος Λιανός έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με το Survivor και έτσι όλος ο χρόνος του έχει αφιερωθεί στην οικογένειά του, στα τρία παιδιά του από τον πρώτο γάμο του και στην 19 μηνών κόρη του, καρπό του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Καραλάξη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι και όλα τα παιδιά κάνουν μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Καραλέξη με μαγιό), λίγο καιρό πριν πραγματοποιηθεί η βάφτιση της μικρής, που έχει φέρει χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, με την επιστροφή τους στην Αθήνα, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Μανωλά προκειμένου να διαλέξουν το φόρεμά της αλλά και το σύνολο των βαφτιστικών με τα απαραίτητα για το ιερό μυστήριο που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει μόνο τη βάφτιση της μικρής τον Σεπτέμβριο και όχι τον θρησκευτικό τους γάμο όπως είχε αρχικά ακουστεί.