Όλοι σχολίασαν την κοιλιά της - Οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά τις φήμες σχέσης με τον Μάστορα

Χαμός στο instagram με τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλοι σχολίασαν την κοιλιά της - Οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά τις φήμες σχέσης με τον Μάστορα

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα να είναι σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με κανέναν ωστόσο από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Ωστόσο, οι φωτογραφίες και οι κοινές βόλτες τα μαρτυρούν όλα.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM είναι πια ελεύθερο μετά από χρόνια σχέσης, ωστόσο φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του τραγουδιστή. Μάλιστα, φαίνεται πως πέρασαν από κοινού και το καλοκαίρι, μιας και κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους (δείτε τα εδώ).

Η Γαρυφαλλιά δε είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στο instagram της μερικές νέες φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα κοντό τοπ με όλη της την κοιλιά έξω, την οποία έσπευσαν μερικοί διαδικτυακοί της φίλοι να σχολιάσουν, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Η φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με την κοιλιά της & τα σχόλια

Η φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με την κοιλιά της

Οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά τις φήμες σχέσης με τον Μάστορα

Οι φωτογραφίες της Καληφώνη μετά τις φήμες σχέσης με τον Μάστορα

Φωτογραφίες instagram / Garifalia Kalifoni

Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον πρώην σύντροφό της

Χωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Κωνσταντίνος Κυριακού, ωστόσο φήμες τους ήθελαν ξανά μαζί, καθώς διατηρούν ακόμα στενή επικοινωνία. Η πρώην παίκτρια του GNTM ωστόσο θέλησε να διαψεύσει τις φήμες αυτές, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν.

Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά.