«Τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς...» - "Κόλαφος" η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πρώην σύζυγό της

Η οργισμένη απάντηση στο παιδί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς...» -

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο εξωτερικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς ο 15χρονος γιος της παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις σχέσεις του ίδιου και του αδερφού του με την μητέρα τους, οι οποίες έχουν σταματήσει ουσιαστικά να υπάρχουν. Μάλιστα, δήλωσε πως είναι δύσκολο να είναι όλα καλά μεταξύ τους καλά, αλλά περιμένει να βελτιωθεί η πνευματική της κατάσταση για να συμβεί το οτιδήποτε.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με έντονο ύφος εξηγώντας πως καλό θα ήταν να διαβάσει πρώτα και να εκπαιδευτεί προτού μιλήσει για πνευματική υγεία, ενώ "ξεφτίλισε" και τον πατέρα του επισημαίνοντας πως δεν δουλεύει ποτέ και το μόνο που κάνει είναι να παίρνει ναρκωτικές ουσίες. Φυσικά, σε όλα αυτά έχει την στήριξη του συντρόφου της, όπως πάντα.

Το ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τις δηλώσεις του γιου της

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος... να ζω ουσιαστικά ως όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ@@@κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικές φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την "κουβέρτα" της επιτήρησης υπό καθεστώς επιτροπείας!

Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου... λέω στον γιο μου Τζέιντεν ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα... ίσως κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά!.

Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια... Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς!

Κατανοώ την ανάγκη σας να μείνετε με τον πατέρα σας, αφού εγώ χρειάστηκε να παίξω τον ρόλο της τέλειας για 15 χρόνια χωρίς να κερδίσω τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω 4 περιοδείες, να γίνω κριτής στο X Factor και πολλά άλλα... Το έκανα για εσένα, και τον Πρέστον... Έχω επίγνωση του χαρίσματός σας. Ξέρω ότι είστε δάσκαλοι στη ζωή μου αλλά, αγαπητό μου παιδί, είμαι κι εγώ δασκάλα στη δική σας ζωή.

Λέει ότι τα media είναι φρικτά αλλά σας βάζει να μιλάτε σε αυτά για προσωπικά ζητήματα. Μακάρι να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς από πού ήρθες. Ελπίζω να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να θυμηθείς... είσαι και θα είσαι πάντα το παιδί μου! Αφού ο Πρέστον δεν μίλησε, του στέλνω την αγάπη μου! Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να σας ξαναδώ από κοντά. Συνέχισε να εξασκείς το χάρισμά σου στο πιάνο. Εσύ και ο αδελφός σου είστε πανέξυπνοι και είμαι πολύ περήφανη για εσάς.

Όσο για την πνευματική μου υγεία... αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου!.

Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους... τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτηση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Instagram

Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιος

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Britney Spears

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ξανά η τραγουδίστρια

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Σαμ Ασγκάρι, αφού προχώρησαν και σε ταξίδι του μέλιτος μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους. Και εκεί την είδαμε να κυκλοφορεί topless στην παραλία, χωρίς να την ενδιαφέρουν οι ματιές του κόσμου, αλλά και η γνώμη του κοινού της, ενώ γενικότερα έχει ασπαστεί την φιλοσοφία του γυμνισμού.

Έτσι, λοιπόν, προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση, ακόμη πιο προκλητική και ακόμη πιο γυμνή. Αυτή τη φορά πόζαρε ολόγυμνη μέσα στη θάλασσα και κάλυψε τα επίμαχα σημεία της ζωγραφίζοντας επάνω τους. Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στο Instagram, με τους θαυμαστές της να έχουν πάρει "φωτιά" στα σχόλια της φωτογραφίας.

Britney Spears

Μπρίτνεϊ Σπίαρς