«Ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια...» - Αυλαία για την καλοκαιρινή εκπομπή του ALPHA! Το συγκινητικό αντίο της Καϋμένου

«Δεν γλιτώνετε από έμενα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια...» - Αυλαία για την καλοκαιρινή εκπομπή του ALPHA! Το συγκινητικό αντίο της Καϋμένου

Αυλαία έριξε η καλοκαιρινή εκπομπή του ALPHA, Alpha Τώρα, το πρωί της Παρασκευής 2/9, καθώς από την Δευτέρα 5/9 ξεκινάει το κανονικό πρόγραμμα για την χειμερινή σεζόν. Η Αλεξάνδρα Καϋμένου, λοιπόν, την οποίο ο Δήμος Βερύκιος έχει αποθεώσει πολλές φορές, θέλησε να πει μερικά λόγια για να αποχαιρετήσει το κοινό της.

Εξήγησε, έτσι, πως παρά το γεγονός ότι άφησε πίσω της μία χρόνια συνεργασία, το κανάλι αυτό την υποδέχθηκε πολύ θερμά και, μάλιστα, τόνισε πως πρόκειται για μία από τις πιο καλές της συνεργασίες μέχρι τώρα. Βέβαια, επισήμανε πως με τους συναδέλφους και τους τηλεθεατές της θα τα πει πολύ σύντομα.

Τα λόγια της Αλεξάνδρας Καϋμένου για το τέλος της εκπομπής Alpha Τώρα

«Θα σας αποχαιρετήσουμε και τέλος. Τέλος γι’ αυτή τη σεζόν. Ήταν μία από τις καλύτερές μου συνεργασίες, ένα από τα ωραιότερά μου καλοκαίρια. Με καλοδεχτήκατε, ανοίξατε αυτή την αγκαλιά που ήρθα στον Alpha. Με ρώτησε ένας φίλος το πρωί "Τι κρατάς από αυτή τη συνεργασία;" κι εγώ του είπα "Τα break".

Τα διαλείμματα όπως στο σχολείο, γιατί ήταν υπέροχα τα διαλείμματα αυτά. Θα τα λέμε. Εδώ θα είμαστε και οι τρεις στον Alpha. Δεν γλιτώνετε από εμένα εσείς οι δύο», είπε χαρακτηριστικά.

"Έσπασε" την σιωπή της για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος tv» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο διάστημα η γνωστή δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Alpha Τώρα» όπου τα απρόπτα δεν άργησαν να έρθουν.

Από την άλλη, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για την συνεργασία που είχε με τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη καθώς τους βλέπαμε μέσα από την πρωινή εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα».

Ποια είναι η καλύτερη συνεργασία που είχες μέχρι τώρα; Υπάρχει άνθρωπος που να θεωρείς μέντορα;

Θα αφήσω εκτός τη συνεργασία μου με τον Χρύσανθο και τον Παναγιώτη που είναι άψογη, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και όλη την ομάδα που είχαμε εκείνο το διάστημα στην εκπομπή.

Το δύσκολο σε αυτό το επάγγελμα είναι να κάνεις φίλους που να μπορείς να τους εμπιστεύεσαι κι εγώ από τη συνεργασία αυτή απέκτησα γύρω μου τέτοιους ανθρώπους. Απέκτησα έναν πραγματικό φίλο που μπορεί αυτό το διάστημα να βρισκόμαστε τηλεοπτικά απέναντι, όμως ο ένας νοιάζεται πραγματικά για τη δουλειά του άλλου.

Μέντορα έχω. Είναι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες, που πάντοτε ακούω και ακολουθώ τις συμβουλές της. Επίσης, θεωρώ «σχολείο» τη συνεργασία μου με τον δάσκαλο Γιώργο Παπαδάκη. Έμαθα πολλά δίπλα του στον χειρισμό των θεμάτων και στον τρόπο της παρουσίασης.