«Κανένα πρότυπο δεν αποτελούν» - "Καταπέλτης" ο Δημήτρης Σούρας για τον καβγά του Snik στην Κατερίνη

«Οι δισκογραφικές επιτρέπουν λόγω χρημάτων...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κανένα πρότυπο δεν αποτελούν» -

Την Πέμπτη 1/9 έγινε γνωστό πως ο Snik έπαιξε ξύλο σε μαγαζί που τραγουδούσε, με θαμώνες, και στη συνέχεια μίλησε και ο ίδιος για το συμβάν εξηγώντας τι συνέβη και για ποιο λόγο κατέληξε σε αυτές τις πράξεις. Παρόλα αυτά, έχει ήδη δημιουργηθεί σούσουρο γύρω από το όνομά του και με αφορμή το περιστατικό ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας εξήγησε τι κρύβεται από πίσω μέσω της εκπομπής Alpha Τώρα, το πρωί της Παρασκευής 2/9.

Μάλιστα, προσπάθησε να αναλύσει και τον τρόπο που αυτοί οι άνθρωποι, επειδή βρίσκονται στη δημοσιότητα, επηρεάζουν με την συμπεριφορά τους και την μουσική τους την σημερινή νεολαία, στοχοποιώντας τους γονείς.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σούρα για τον καβγά του Snik στην Κατερίνη

«Κανένα πρότυπο δεν αποτελούν, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Όταν αφήνουν οι γονείς να παρακολουθήσουν τέτοιες διαδικασίες, πίσω από κάθε παιδί ψάξε γονιό. Εμείς βάζουμε και δεν βάζουμε τα όρια. Τα παιδιά τα ερεθίσματα θα τα έχουν γιατί υπάρχει το σχολείο, η γειτονιά, οι φίλοι. Οι δισκογραφικές εταιρείες επιτρέπουν λόγω χρημάτων όλα αυτά που ακούγονται», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι πίσω από τα παιδιά δεν υπάρχει ένα δέντρο αλλά ένας γονιός που διαπαιδαγωγεί. Μπορεί να το απομυθοποιήσει, να το συζητήσει, να του δώσει να καταλάβει το πραγματικό νόημα. Οι γονείς με το ένστικτο μπορούν να προσφέρουν στο παιδί αλλά δεν το κάνουν. Και γιατί δεν το κάνουν;

Γιατί το κακό δεν θα χτυπήσει ποτέ τη δική μας πόρτα, δεν μας ενδιαφέρει γιατί παιδιά είναι θα το ξεπεράσουν και έχουμε να κοιτάξουμε άλλα πράγματα. Το bullying είναι βία. Όποιος το λέει bullying το μακιγιάρει».

Η οργή του κόσμου για τις εικόνες ντροπής από live

Τον γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από απίστευτες εικόνες ξύλου σε κλαμπ της Κατερίνης, όπου έκανε live εμφάνιση ο Snik. Όπως λένε οι πληροφορίες ο γνωστός trapper την ώρα που τραγουδούσε, αντιλήφθηκε να γίνεται καυγάς κάτω από την σκηνή, κατέβηκε και άρχισε να συμμετέχει και εκείνος.

Ο κόσμος αποδοκίμασε εντελώς την πράξη αυτή, και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, αποδοκίμασε με όχι τόσο κόσμια λόγια τον καλλιτέχνη, μιλώντας για έλλειψη παιδείας αλλά και για το ότι δεν αποτελεί σωστό πρότυπο στο κοινό του με αυτά τα πλάνα.