Πέρασαν 3 χρόνια από τον θάνατό του - Μεγάλη συγκίνηση με μία κίνηση για τον Μαχαιρίτσα

Δείτε αναλυτικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Πέρασαν 3 χρόνια από τον θάνατό του -  Μεγάλη συγκίνηση με μία κίνηση για τον Μαχαιρίτσα

Κοντεύουν τα 3 χρόνια από την ημέρα, που ο αγαπημένος ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πολύ μεγάλο πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά κα το κοινό του, που τόσο τον λάτρευε.

Είναι γεγονός, πως υπάρχουν συνεργάτες του, οι οποίοι δεν ξεχνούν το ταλέντο αλλά και τον χαρακτήρα του, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες στις 9/9 στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας για να ακούσουμε ξανά μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή.

Η μεγάλη συναυλία για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΤΖΟΛΗ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΧΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, STEVE TESSER, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μαζί τους επι σκηνής παίζουν, οι φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη μουσικοί: Άκης Αμπράζης: μπάσο, υπεύθυνος ορχήστρας, Νίκος Καλαντζάκος: πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Steve Tesser: ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, τραγούδι, Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, κρουστά, Ηλίας Λαμπρόπουλος: γκάιντα, βιολί, κλαρίνο, τρομπέτα, μπαγλαμάς.

Υπεύθυνοι ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Ανδρέας Κουταλάς.

Φωτισμοί & επιμέλεια προβολών: Περικλής Μαθιέλλης

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.30

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 17€, αγορά στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 20€

Μαχαιρίτσας συναυλία

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Tα συγκινητικά λόγια του Πορτοκάλογλου για την απώλεια του Μαχαιρίτσα

Το βράδυ της Πέμπτης 20/5 ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήταν καλεσμένος και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος είχε κλείσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή και πολλοί τίμησαν το γεγονός με αναρτήσεις στη μνήμη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά».

«Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά πάρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά».