Είχαν μια έντονη σχέση ο Βαρθακούρης με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Μιλάνε σήμερα;

''Έλυσε'' τη σιωπή του ο τραγουδιστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είχαν μια έντονη σχέση ο Βαρθακούρης με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Μιλάνε σήμερα;

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια ομολογουμένως έντονη προσωπικότητα, που ότι και να κάνει δεν περνάει απαρατήρητη και προφανώς συνέβη κάτι αντίστοιχο όταν συνεργάστηκε με τον Χάρη Βαρθακούρη στο Just the 2 of us.

Το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις on camera με το κοινό να έρχεται συχνά σε δύσκολη θέση με τη σχέση αυτή. Και με την ολοκλήρωση των live ωστόσο, είδαμε τη δικηγόρο να μην ''μασάει'' τα λόγια της σε ό,τι αφορά στον Χάρη. Ο τραγουδιστής ωστόσο με ένα Q&A, που έκανε την Παρασκευή 2/9 στο προφίλ του στο instagram έκανε γνωστό, πως λυπάται, που δεν έχουν επαφές.

Οι σημερινές σχέσεις του Χάρη Βαρθακούρη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Βαρθακούρης
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: harryvarthakouris - Instagram

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP

Όσα έχει δηλώσει ο Βαρθακούρης για τη Ψυχαράκη

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" τον Χάρη Βαρθακούρη λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο προκειμένου να γυριστεί η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία του με το J2US αλλά και για το ποια είναι η σχέση του πλέον με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά κάπου μέσα μου το πιστεύω…. ήταν πολύ τυχερές οι δύο κοπέλες που δεν κατάφερα να είμαι στον τελικό. Βλέποντας την Άννα Μαρία συνειδητοποίησα ότι ανεξαρτήτως κόντρας ένιωσα ότι δεν ένιωθε την ασφάλεια που νιώθει μαζί μου.

Δεν έχω μιλήσει με την Άννα Μαρία πέρα από ένα μήνυμα που της έστειλα σε αυτήν και στο Σταν για καλή επιτυχία…..Δεν έχουμε τίποτα να πούμε και μία χαρά να ήμασταν πάλι δεν θα μιλούσαμε…».