«Είχε καρκίνο, ήταν μη αναστρέψιμο» - Η άγνωστη "μαύρη" περίοδος στη ζωή του Αργύρη Αγγέλου

Η αποκάλυψη και για το δικό του θέμα υγείας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχε καρκίνο, ήταν μη αναστρέψιμο» - Η άγνωστη

Την Παρασκευή 2/9 μία ιδιαίτερη και άκρως εξομολογητική συνέντευξη, έδωσε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακατέχει.

Ο αγαπητός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε και αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του (δείτε εδώ την απίστευτη ομοιότητά του με τα αδέρφια του)και την περίοδο της ασθένειάς του που την πέρασαν μαζί.

Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου

«Η απώλεια του μπαμπά ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, της απώλειας γενικότερα. Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας, συνεπώς δεν πρόλαβα να γνωρίσω παππούδες και γιαγιάδες και να ζήσω την απώλεια. Ήταν πρωτόγνωρο και είχα να διαχειριστώ άλλα πράγματα τότε.

Αυτό που κατάλαβα στο πέρασμα των χρόνων είναι ότι η δουλειά με έχει στηρίξει πολύ στις δύσκολες στιγμές. Εκεί βρίσκω μια αχίλλειο πτέρνα σε σύγκριση με την σκοτεινή περίοδο της καραντίνας, ότι η δουλειά μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει τότε.

Ήμουν ευλογημένος γιατί είχα προλάβει με τον μπαμπά μου να τα πούμε. Ο μπαμπάς μου είχε καρκίνο, οπότε αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα όταν καταλάβαμε ότι είναι μη αναστρέψιμο να προετοιμαστούμε κι εμείς με κάποιο τρόπο γι’ αυτό, δεν ήταν κάτι ακαριαίο.

Συνέπεσε με μια περίοδο που πέρασα κι εγώ μια περιπέτεια με την υγεία μου τότε κι αναγκάστηκα να σταματήσω για ένα μεγάλο διάστημα, οπότε μας γιατροπόρευαν μαζί για 7-8 μήνες. Κάναμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε κάνει ποτέ, από το να σκαλίζουμε και να φυτεύουμε ντομάτες, μέχρι να συνεννοούμαστε τι μεζεκλίκια θα παραγγείλουμε να φάμε και να γελάσουμε και να περάσουμε χρόνο μαζί.

Πολύ ωφέλιμο χρόνο περάσαμε μαζί και το κατάλαβα μετά. Είπα ότι έτσι έπρεπε να γίνει γιατί εγώ με τον μπαμπά είχα ανοιχτούς λογαριασμούς και έπρεπε να κλείσουν», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Λιποθύμησα στην πόρτα του Καπουτζίδη»

Πριν λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος στη εκπομπή Κυψέλη την Τετάρτη 4/5 και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια απίστευτη εξομολόγηση, που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα και αφορά στη δοκιμασία της υγείας του αναφορικά με το πάθος, που έχει για τη δουλειά του.

Ο ηθοποιός μια περίοδο είχε αποφασίσει να δουλεύει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να πάθει υπερκόπωση και να βρει βοήθεια αφενός στο σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη και στη συνέχεια στον αδερφό του, με τον οποίο έχουν συγκλονιστική ομοιότητα, όταν τα πράγματα έγιναν πολύ σοβαρά. Ακούγοντας το σώμα του που αντέδρασε, αφού τόσο καιρό δεν άκουγε τον οργανισμό του που κατέρρεε, πήρε λίγο χρόνο εκτός, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο και στη συνέχεια στο σπίτι.

«Ήρθαν τα πράγματα έτσι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω ένα pause. Το 2011 δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα και να μη φάω. Όλα μαζί συν το άγχος, την πίεση, ο οργανισμός έρχεται και παθαίνει ένα overdose. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω χάθηκε η μπάλα.

Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78 για να καταλάβετε. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός και πήγα στο σπίτι του Καπουτζίδη, είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία. Μου είπε “άκου να σου πω δεν έχει πλάκα τώρα”.

Τα μαζέψαμε, πήρα τον αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα. Ενημερώσαμε την επιχείρηση και μετά ο γιατρός διέγνωσε την τεράστια αδυναμία. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε μέρες, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ και εκεί λέω ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε» εξομολογήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου.