Γέλιο μέχρι δακρύων -Το δώρο όλο νόημα που περίμενε τον Κοκλώνη στο γραφείο του από την Καινούργιου

Για να πάει καλά η σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γέλιο μέχρι δακρύων -Το δώρο όλο νόημα που περίμενε τον Κοκλώνη στο γραφείο του από την Καινούργιου

Είναι γνωστό πως τους συνδέει μία μεγάλη φιλία και μία τεράστια αγάπη και αμοιβαία αυτοεκτίμηση, μιας και πάντα μιλούν με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον όπου βρεθούν αλλά κάνουν και πλάκες. Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν θέλησε να του κάνει ένα δώρο όλο νόημα για να πάει καλά η χρονιά (δείτε εδώ πως πέρασαν στην Ίμπιζα).

Το δώρο που του έκανε πριν από την πρεμιέρα της

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου τον περίμενε υπομονετικά να τελειώσει τις συσκέψεις του ενώ του είχε ακουμπήσει έναν πίνακα πάνω στο γραφείο του, και ο ίδιος έκπληκτος μπαίνοντας αντίκρισε ένα πίνακα στον οποίο απεικονίζεται η Μόνα Λίζα και από πάνω γράφει Xanax - τα γνωστά δηλαδή ηρεμιστικά- και αμέσως ξεσπούν σε γέλια!

Πηγή βίντεο: Instagram Νίκος Κοκλώνης

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη του Super Κατερίνας

O χρόνος κυλάει αντίστροφα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοίνωσε ο Alpha στις 5 Σεπτεμβρίου η εκπομπή της «Super Κατερίνα», έρχεται με ανανεωμένη ομάδα για να κάνει πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια που επέστρεψε με πολύ ενέργεια από τις διακοπές έκανε και μια ανάρτηση στο instagram προκειμένου να εκφράσει την ανυπομονησία της για την αρχή της νέας σεζόν.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να έχασε φέτος πολλούς από τους περσινούς συνεργάτες, όπως την Άννα Ζηρδέλη που χαιρέτησε για νέο κανάλι, ωστόσο θα έχει στο πλάι της και πολλούς νέους και καταξιωμένους, όπως έναν δημοσιογράφο που κουβαλάει στις πλάτες του 9 χρόνια εμπειρίας στο ΣΚΑΙ, και πήρε μεταγραφή για την ομάδα της.

Γράφει λοιπόν στο λογαριασμό της η γνωστή παρουσιάστρια:

«Ξανά… ΜΑΖΙ μετράω τις μέρες για την πρεμιέρα μας, ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε! Μου έλειψε τόσο πολύ η πρωινή μας καλημέρα και όλα όσα μοιραζόμαστε καθημερινά! Όλη η ομάδα, super ανανεωμένη, προετοιμάζουμε πολλά και ωραία για να είμαστε και φέτος η πρωινή σας παρέα… Μου λείψατε… σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για …ΟΛΑ! (ξέρετε εσείς …) Soon…».

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη της εκπομπής της