Πρέπει να την κοιτούσε όλη η παραλία - Οι πόζες της Μαρίνας Πατούλη με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρέπει να την κοιτούσε όλη η παραλία - Οι πόζες της Μαρίνας Πατούλη με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιάίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο η ίδια πηγαινοέρχεται από την Αθήνα στην Μύκονο καθώς διατηρεί ένα μαγαζί ρούχων στο νησί των Ανέμων (δείτε εδώ το εσωτερικό του). Από την άλλη, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής (2/9) καθώς όπως θα δείτε και εσείς πόζαρε με το μαγιό της.

Αναμφίβολα η ίδια είναι άκρως ακομπλεξάριστη καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τονίσει στους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως πρέπει όλοι μας να έχουμε αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενη μιας και ο γιος της είχε γενέθλια.

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Πατούλη στη θάλασσα

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη - Η ανάρτηση

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO
Εσωτερική φωτογραφία: Instagram/ marina_patoulis

"Είχα την χαρά ναι..." - Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Το δικό της κατάστημα με ρούχα έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ και έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Η όμορφη επιχειρηματίας βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στο νησί, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται και αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της.

Πριν μερικές ώρες, παρόλα αυτά, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα.

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης Fame,της διαδικτυακής πλατφόρμας και gallery,με έργα διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών από τη Μέση Ανατολή στο Αρχοντικό Βενιέρη! Συγχαρητηρια στις γυναίκες που έχουν μάθει να δημιουργούν κ να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα ζωής για τις ίδιες κ τα παιδιά τους ! #womensright #independent #freedom #lovewoman», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά και απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

 Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία