Πολύ ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά - Η αποκάλυψη που έφερε δεκάδες σχόλια στο instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά - Η αποκάλυψη που έφερε δεκάδες σχόλια στο instagram

Μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αφού φόρτισε για τα καλά τις μπαταρίες της, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε πιο ανανεωμένη και πιο έτοιμη από ποτέ προκειμένου να αναλάβει τα δυο project στο STAR αφού θα την δούμε ξανά στο GNTM 5 αλλά και στο Shopping Star όπου έχει "κλέψει" για τα καλά τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Φυσικά, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργό και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες πίσω από τα γυρίσματα του Shopping Star και όπως μπορείτε να δείτε το styling που έχει κάνει είναι άκρως εντυπωσιακό (δείτε εδώ αντίστοιχο και σε τιμή σοκ).

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram/ Vicky Kaya

Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Βίκυς Καγιά, Αλεξάνδρα

Η Βίκυ Καγιά παρόλο που είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχει σεβαστεί την επιθυμία των γονιών της να μην ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες, ενώ και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Μάλιστα, ούτε και τα αδέρφια της, Σταύρος και Ιωάννα, θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχουμε δει τα πρόσωπα τους ποτέ.

Η κυρία Αλεξάνδρα Καγιά δεν ήθελε ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Την έσπρωχνε προς την Νομική Επιστήμη και ήθελε να βρει από νωρίς τον κατάλληλο σύντροφο, ώστε να αποκτήσει την ασφάλεια που της έλειπε, μέσα σε μια ισορροπημένη και ήρεμη οικογένεια. Παρόλα αυτά η Βίκυ τα κατάφερε περίφημα και μάλιστα όχι μόνο έκανε τεράστια καριέρα, αλλά και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άλλωστε η ίδια, έδωσε το όνομα της μητέρας της στην κόρη της, αφού η μικρή Μπιάνκα Κρασσά λέγεται και Αλεξάνδρα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Η κυρία Αλεξάνδρα όπως έγραψε το people το 2011 ήταν υπάλληλος σε γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων και δεν ενδιαφέρεται για τα φλας της δημοσιότητας.

Βίκυ Καγιά μητέρα