Τίποτα στην φαντασία! Topless φορώντας διχτυωτό παντελόνι που αναδεικνύει την πίσω όψη της η Ραμόνα Μοροσάνου

Άκρως αποκαλυπτική σε φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τίποτα στην φαντασία! Topless φορώντας διχτυωτό παντελόνι που αναδεικνύει την πίσω όψη της η Ραμόνα Μοροσάνου

Από ότι φαίνεται δεν έχουν επιστρέψει όλοι από τις διακοπές τους στην Αθήνα, και μία από αυτούς είναι και η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ραμόνα Μοροσάνου (δείτε το βίντεο κλιπ που συμμετείχε πρόσφατα) η οποία τι και αν μπήκε Σεπτέμβρης, συνεχίζει ακάθεκτη το καλοκαίρι της στο νησί των ανέμων, όπως μας δείχνει και από διάφορα στιγμιότυπα που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ραμόνα Μοροσάνου σε αποκαλυπτική φωτογραφία

Η καλλονή πρώην παίκτρια λοιπόν, πριν λίγες μέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει τόπλες, με ένα διχτυωτό μόνο παντελόνι, το οποίο δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία γράφοντας χαρακτηριστικά:«Never be afraid to do the things that make you feel FREE».

Topless με φούστα με κοψίματα που αναδεικνύουν την πίσω όψη της η Ραμόνα Μοροσάνου

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Ραμόνα Μοροσάνου

Η καταγωγή, η ηλικία και το τροχαίο που "σημάδεψε" τη ζωή της πριν μπει στο σπίτι του Big Brother

Η 37χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Σε νεαρή ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και είχε βρεθεί στους 10 καλύτερους παίκτες της χώρας της.

Η Ραμόνα όπως έχουμε δει έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια που έχει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Πλέον ωστόσο, την 37χρονη θα απολαμβάνουμε μόνο στο Instagram, αφού αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother.

Big Brother Ραμόνα καταγωγή ηλικία