«Είναι λίγο ζόρικα, ο πόνος...» - Στιγμές θλίψης για τον Γιάννη Βαρδή

Όσα δήλωσε για τα 8 χρόνια από την απώλεια του πατέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι λίγο ζόρικα, ο πόνος...» - Στιγμές θλίψης για τον Γιάννη Βαρδή

8 χρόνια πέρασαν από το φευγιό ενός από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας, του Αντώνη Βαρδη, και όλοι όσοι τον ήξεραν ανεβάζουν αναρτήσεις ή τραγούδια προς την μνήμη του. Μεταξύ αυτών και ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, ο οποίος μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα του στα μέσα και δήλωσε πως είναι μία δύσκολη μέρα για εκείνον (δείτε εδώ την συγκινητική του δημοσίευση για εκείνον).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή

«Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα γιατί σήμερα είναι τα οκτώ χρόνια από τότε που “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Είναι λίγο ζόρικα, προσπαθώ να το ξεχάσω, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ, ο πόνος όμως είναι κάτι που είναι δύσκολο να το συνηθίσεις μέσα στο χρόνο. Προσπαθώ να το διαχειριστώ», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Στιγμές θλίψης για τον Γιάννη Βαρδή

Οι αποκαλύψεις του για το δύσκολο τέλος του πατέρα του

Πριν λίγο καιρό παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' την Τρίτη 7/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε με συγκίνηση και πολύ όμορφα λόγια για τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει τα τελευταία χρόνια από τη ζωή εκείνος όμως δεν τον ξεχνάει ποτέ.

Έτι λοιπόν, δε δίστασε να αναφερθεί στην ασθένεια, που τον ταλαιπώρησε μιας και ο καιρός έχει περάσει, καθώς παλιότερα δε μπορούσε ούτε στο νεκροταφείο να τον επισκεφθεί. Κατά μια έννοια λοιπόν, η πληγή επουλώνεται, με αποτέλεσμα να εξηγεί πως ο θρυλικός τραγουδιστής και συνθέτης δεν γνώριζε πως εμφάνισε για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, με τον χειρισμό αυτό να είναι επιθυμία της οικογένειας.

«Το τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο. Μετά την επέμβαση που είχαμε πάει στη Γερμανία, οι πρώτοι μήνες ήταν καλοί. Είχε αρχίσει να δυναμώνει, να φτιάχνει η ψυχολογία του και προσπαθούσα να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Από τον Δεκέμβριο του 2013 και , γιατί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014, τα πράγματα αγρίεψαν.

Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και για αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία. Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε».

«Έβλεπα την ψυχολογία του, το ύφος του, είχε σταματήσει να μιλάει και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά. Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει για να εκφραστεί, δεν μπορεί να πιάσει την κιθάρα για να παίξει λόγω της παράλυσης, έχει χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του».