«Αυτό που θα ήθελα να κάνω πάρα πολύ...» - Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ζόζεφιν

Δεν της έχει γίνει μέχρι τώρα πρόταση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό που θα ήθελα να κάνω πάρα πολύ...» - Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ζόζεφιν

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής 2/9 η γλυκιά και πολύ ταλαντούχα Ζόζεφιν, και το πρωί του Σαββάτου 3/9 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, στις οποίες παρότι δεν την έχουμε συνηθίσει, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε και κάτι που θέλει να κάνει πολύ στο μέλλον.

Όσα ανέφερε η Ζόζεφιν στο Χαμογέλα και Πάλι

«Στην ζωή μου είμαι πάρα πολύ καλά. Στα προσωπικά μου δεν έχω κάτι αυτήν την περίοδο και έχω αφιερωθεί στη δουλειά μου, μιας και το καλοκαίρι έκανα πάνω από 34 συναυλίες. Στα άμεσα σχέδιά μου, αυτό που θα ήθελα να κάνω πάρα πολύ είναι να πάω στην Eurovision και να προσπαθήσω για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για την Ζόζεφιν και την σχέση τους

Είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές στην χώρα μας και από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στον κόσμο, μιας και όλοι τον παρομοιάζουν ως "το καλύτερο παιδί". Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη ο οποίος σημειώνει τεράστια επαγγελματική επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σπάνια μαθαίνουμε τι συμβαίνει στα προσωπικά του, τα οποία κρατά μακριά από τα media (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για το φημολογούμενο φλερτ με την Θεοδωρίδου).

Το πρωί του Σαββάτου 3/9 και με αφορμή την πρεμιέρα του στο Fantasia, ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ζόζεφιν, με την οποία θα εμφανίζονται και μαζί αυτή τη χρονιά.

«Η Ζόζεφιν είναι ένα πλάσμα, το οποίο όταν το γνώρισα για να κάνουμε κάποια τραγούδια, ταιριάξαμε πάρα πολύ. Γίναμε πολλοί φίλοι», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης και όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι εκείνος απάντησε: «Είμαστε φίλοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Λογικό είναι όταν κάνεις ένα ερωτικό τραγούδι και είναι μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας να υπάρχει κι αυτό».

«Δεν με στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που μου χρεώνουν σχέσεις. Θα με πείραζε αν έχω κάνει κάτι που ήταν κακό και έβγαινε προς τα έξω», πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.