Του είχαν κάνει πρόταση παλαιότερα - Η άγνωστη συζήτηση του Μαραντίνη με μεγάλο κανάλι για πρωινό

Όσα ανέφερε ο τραγουδιστής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Του είχαν κάνει πρόταση παλαιότερα - Η άγνωστη συζήτηση του Μαραντίνη με μεγάλο κανάλι για πρωινό

Φέτος τον απολαύσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ως κριτή στο The Masked Singer αλλά το κύριο επάγγελμά του και το πάθος του είναι η μουσική. Ο λόγος για τον λατρεμένο στο κοινό Θοδωρή Μαραντίνη, (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για το διαζύγιο και τα παιδιά του) ο οποίος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλo και το Κοσμοράδιο 95,1.

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Onirama αναφέρθηκε στην συμμετοχή στην επιτροπή του The Masked Singer, αλλά και για την πρόταση που του είχε γίνει πριν λίγα χρόνια για πρωινό.

Η αποκαλυπτικές δηλώσεις του Μαραντίνη

«Σίγουρα ευχαριστήθηκα ότι έκανα στην τηλεόραση. Και το πρώτο εγχείρημα και το δεύτερο. Νομίζω ότι υπό συνθήκες και ανάλογα το φορμάτ και το κόνσεπτ της εκπομπής θα μπορούσα να βρεθώ και σε ρόλο παρουσιαστή και σε ρόλο κριτή. Απλά πρέπει να υπάρχει καλή ομάδα. Επειδή σίγουρα δεν είναι κάτι που κάνω χρόνια και ξέρω καλά, θεωρώ ότι αν υπάρχει καλή ομάδα γύρω να σε βοηθάει και να σε κατευθύνει θα μπορούσα να κάνω και στα δύο πολύ ωραία πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που ήθελαν να δέχθηκε στο παρελθόν πρόταση να κάνει πρωινό μαζί με την πρώην σύζυγο του, Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ξεκάθαρος. «Ναι, ισχύει. Ήταν μια σκέψη έτσι λίγο φευγαλέα αλλά δεν την συζητήσαμε καν. Νομίζω ότι θα ήταν λάθος και να το συζητήσουμε».

«Κάποια στιγμή αυτό είχε συζητηθεί για τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια ιδέα που έπεσε σε μια κουβέντα – brainstorming όπως πέφτουν διάφορες. Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς ήξεραν ότι δεν θα γίνει το αφήσαμε εντελώς» είπε κλείνοντας.

«Οι ισορροπίες μπερδεύτηκαν όταν...»

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στον Θανάση Πάτρα για όλα συμβαίνουν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ στιγμές από την ημέρα του γάμου τους).

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα media των χωρισμό του. Ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε πως οι ισορροπίες στον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντέ στον γάμο. Και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να σου πω. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω»

«Τα Μέσα θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα.

Προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά.

Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.