«Νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ!» - Η ανακοίνωση της Καινούργιου που προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram

Βροχή οι ευχές για την νέα σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ!» -  Η ανακοίνωση της Καινούργιου που προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram

Αντίστροφα πλέον άρχισε να μετρά η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς πλησιάζει η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας της και μετά την συνάντηση της για την πρόβα με τους συνεργάτες της το Σάββατο 3/9, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να πει δυο λόγια για την μεγάλη μέρα που έρχεται για εκείνη και τους συνεργάτες της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Πανέτοιμη λοιπόν δηλώνει και η χαρά της είναι απερίγραπτη, ενώ στην λεζάντα της περιγράφει τα συναισθήματά της για την νέα σεζόν. «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Για την ακρίβεια φέτος νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ. Όχι γιατί είμαι καλή εγώ (συμπαθητικούλα είμαι) αλλά γιατί έχω δίπλα μου ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ – @g.goudaras @hrislageo @poulopoulaki @stefkonstantinidis και φυσικά τον @andreasmikroutsikos.

Δευτέρα στις 10:00 στον @alphatv.Σας περιμένουμε με εκπομπάρα ,ομαδάρα και τους καλύτερους καλεσμένους …#cantwait», εξομολογήθηκε.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Δυο πρόσωπα "φωτιά" θα εκτοξεύσουν στα ύψη την τηλεθέαση της πρεμιέρας

Έτοιμη για την πρεμιέρα της είναι η Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στον Alpha, με παλιούς και νέους συνεργάτες στο πλάι της. Πέρα από την ομάδα της σε δύο πράγματα ποντάρει η παρουσιάστρια για υψηλή τηλεθέαση και αυτά δεν είναι άλλα από τα αποκαλυπτικά θέματα και τους ενδιαφέροντες καλεσμένους. Έτσι φιλοξενούμενους στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνα», στις 5/9 θα δούμε τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη του Σασμού.

Για να μπει καλά ο μήνας, χθες 1/9 η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στα γραφεία του καναλιού προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της πρεμιέρας. Ήταν όλοι τους εκεί και λαμπεροί, ο Γκουντάρας, ο Πουλόπουλος, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και άλλοι, ενώ η Καινούργιου έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ, κάνοντας πράξη το σύνθημά της ''αφήνουμε πίσω ότι μας πλήγωσε''.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00, η Κατερίνα Καινούργιου θα πει την πρώτη καλημέρα της σεζόν από τη συχνότητα του Alpha. H Super Κατερίνα επιστρέφει ανανεωμένη με νέες προσθήκες προσώπων και νέες ενδιαφέρουσες ενότητες.

Η Super Κατερίνα ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και βέβαια, στην πρεμιέρα της θα έχει δύο καλεσμένους που όλοι θα ήθελαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έρχονται κατευθείαν από τον Σασμό και θα έχουν να πουν πάρα πολλά για τη νέα σεζόν.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP και Alpha